Noua generație Audi A7 Sportback vine la sfârșitul anului: germanii promit un design deosebit

de Daniel Popescu
Marti, 23.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Audi A7 Sportback va fi prezentată oficial în ultima parte a anului, iar constructorul german promite că designul acesteia va fi unul spectaculos.

Ultima jumătate a anului se anunță una aglomerată pentru Audi. Tonul va fi dat de noua generație Audi A8, care va fi dezvăluită în 11 iulie în cadrul unui eveniment special care va avea loc la Barcelona. Ulterior, în ultimul trimestru al anului, constructorul german va prezenta oficial noua generație Audi A7 Sportback.

Despre acesta din urmă, producătorul de la Ingolstadt afirmă că "va rămâne în continuare coupe-ul de mari dimensiuni cu 5 uși din segmentul de top cu cea mai importantă evoluție", iar despre design se limitează să afirme că va fi unul spectaculos.

Potrivit unor informații anterioare, noua generație va prelua elemente de design de la conceptul Prologue, în timp ce spatele va fi de asemenea modificat, parțial ca urmare a unor critici. Caroseria viitorului model va avea o lățime mai mare, iar garda la sol va fi coborâtă pentru a îmbunătăți manevrabilitatea și pentru a sugera un spirit sportiv.

De asemenea, vor mai fi prezente o grilă frontală simplistă, dar la fel de generoasă, pasaje ale roților ceva mai pronunțate, lumini full LED cu tehnologie Matrix oferită în standard și laser pe lista de opționale. În ansamblu, designul va fi unul semnificativ diferit de cel al altor modele din gama Audi cu care suntem obișnuiți.

Cel mai probabil, lansarea va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles care va începe în 1 decembrie, însă nu este exclus ca imaginile să fie dezvăluite pe internet cu câteva zile mai devreme.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • petrush
    Caile Domnului sunt intortocheate. Apare noul A7 inaintea lui A6, sau este generatia veche?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru