Noua generație BMW Seria 2 Active Tourer a intrat în producție la uzina din Leipzig

de Alexandru Monenciu
Marti, 02.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A doua generație BMW Seria 2 Active Tourer a intrat, oficial, în producție. Modelul bavarez va fi asamblat la uzina din Leipzig.

BMW a lansat, pentru prima dată, modelul Seria 2 Active Tourer în toamna anului 2014. Până în prezent, constructorul din Munchen a comercializat peste 400.000 de exemplare, majoritatea fiind asamblate la uzina din Leipzig.

Acum, tot aici a intrat în producție a doua iterație Seria 2 Active Tourer. Modelul bavarez a debutat la începutul lunii octombrie cu un design exterior revizuit, ecrane curbate ca la iX și până la 180 de cai putere.

Mai mult, din vara anului viitor va fi disponibil și în două versiune plug-in hybrid.

A doua generație Seria 2 Active Tourer va fi produs exclusiv la uzina din Leipzig, Germania. Tot acolo, marca germană asamblează Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe.

Pe piața din România, noul BMW Seria 2 Active Tourer va debuta la finalul lunii februarie.

via BMW

Comentarii (1)

  • arata bine masina dar fata aia cu grila aia mare....parca tot nu ma pot obisnui cu ea. oricum e bine ca e produsa in germania, un mare plus.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru