Seria 2 Active Tourer

Marti, 11 Octombrie 2022 | Industrie

BMW anunță actualizări over-the-air pentru 3.8 milioane de vehicule

Aproximativ 3.8 milioane de vehicule BMW vor primi un set de actualizări over-the-air. Este vorba despre cele care utilizează sistemele de operare BMW OS 7 și 8.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Intern

Prețuri BMW Seria 2 Active Tourer în România: monovolumul bavarez pornește de la 32.200 de euro

Noua generație BMW Seria 2 Active Tourer poate fi comandată și în România. Pentru început, modelul bavarez este disponibil cu motorizări pe benzină și diesel, dar ulterior vor fi disponibile și două variante plug-in hybrid.
Marti, 02 Noiembrie 2021 | Industrie

Noua generație BMW Seria 2 Active Tourer a intrat în producție la uzina din Leipzig

A doua generație BMW Seria 2 Active Tourer a intrat, oficial, în producție. Modelul bavarez va fi asamblat la uzina din Leipzig.
Marti, 05 Octombrie 2021 | Modele noi

Noua generație BMW Seria 2 Active Tourer: ecrane curbate ca la iX și până la 218 CP

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre cea de-a doua generație a monovolumului Seria 2 Active Tourer. Din vara anului viitor, acesta va fi disponibil și în două versiuni plug-in hybrid.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 2 Active Tourer, surprins în timpul testelor: noua generație ar putea fi lansată la finalul anului

A doua generație BMW Seria 2 Active Tourer ar urma să fie lansată spre finalul anului curent. Nemții vor utiliza atât platforma noii generații Seria 1, cât și o parte dintre elementele de design care au debutat odată cu hatchback-ul de clasă compactă.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitorul BMW Seria 2 Active Tourer: monovolumul german va prelua elemente de design de pe actualul Seria 1

BMW dezvoltă o generație nouă pentru Seria 2 Active Tourer. Monovolumul producătorului bavarez va avea la bază platforma actualului Seria 1 și promite mai mult spațiu pentru toți pasagerii. Debutul este programat pentru finalul anului viitor.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație BMW Seria 2 Active Tourer: design preluat de la noul Seria 1 și fără versiune Gran Tourer cu 7 locuri

Monovolumul BMW Seria 2 Active Tourer va primi o generație nouă. Modelul va avea la bază platforma UKL cu roți motrice față disponibilă în prezent pe Seria 1. Conform surselor, nemții vor elimina varianta cu șapte locuri Seria 2 Gran Tourer.
Duminica, 11 August 2019 | Masini electrice si hibride

BMW lansează versiunea plug-in hybrid a lui Seria 2 Active Tourer: autonomie electrică mărită cu 25%, până la 57 de kilometri

BMW introduce în gama de modele plug-in hybrid și noul 225xe Active Tourer. Modelul propune o autonomie electrică mărită cu 25%, de până la 57 de kilometri.
Miercuri, 15 Iulie 2015 | Modele noi

BMW ia în considerare o variantă hibridă plug-in a noului X1

O sursă din cadrul BMW a recunoscut faptul că marca ia în considerare posibilitatea dezvoltării unei variante hibride plug-in a lui X1.
Miercuri, 17 Septembrie 2014 | Modele noi

BMW Seria 2 Active Tourer primeşte motorizări noi şi xDrive în ofertă

BMW va oferi sistemul de tracţiune integrală xDrive şi pentru Seria 2 Active Tourer, iar primul monovolum al mărcii are o gamă extinsă acum cu trei noi motorizări.
Vineri, 01 August 2014 | Industrie

BMW: "Modelele cu tracţiune faţă ar putea reprezenta 40% din vânzări până în 2020"

Noua platformă cu tracţiune faţă de la BMW Group este aşteptată să echipeze 40% dintre modelele vândute anual de concern până în 2020.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Intern

Preţuri BMW Seria 2 Active Tourer în România: primul monovolum al mărcii pleacă de la 27.800 de euro

BMW Seria 2 Active Tourer, prima maşină cu tracţiune faţă oferită vreodată de marca din Munchen, este disponibilă pentru comandă în România şi pleacă de la 27.800 euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Iulie 2014 | Modele noi

BMW: "Seria 2 Active Tourer va aduce clienţi noi pentru marcă"

Frank Niederlaender, şeful departamentului de management produs al companiei BMW, afirmă că 75% dintre clienţii lui Seria 2 Active Tourer vor fi noi pentru marca din Munchen şi anunţă o versiune cu şapte locuri a acestui model.
Vineri, 16 Mai 2014 | Feature

Lansările următoarelor luni: ce maşini noi vom vedea în showroom-uri în 2014?

2014 este un an bogat în noutăţi auto. Producătorii au pregătit un şir lung de modele care vor ajunge în showroom-uri în acest an. Iată lista noutăților de primăvară-vară.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Nissan, Citroen, Fiat, Peugeot, Cadillac, Twingo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru