Noua generație Hyundai Santa Fe va debuta în vara acestui an

de Alexandru Monenciu
Joi, 06.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, noua generație Hyundai Santa Fe ar urma să fie prezentată în vara acestui an. Sunt așteptate modificări radicale atât la exterior cât și la interior.

Constructorul asiatic a dezvăluit deja că noua generație Santa Fe va debuta pe parcursul anului 2023. Potrivit celor mai recente informații, evenimentul ar urma să aibă loc în vară sau, cu alte cuvinte, în viitorul foarte apropiat.

Prototipurile au fost surprinse de multe ori în teste și, chiar dacă erau acoperite de camuflaj, s-au putut observa unele modificări radicale. Atât în ceea ce privește designul exterior cât și interiorul.

Hyundai a optat pentru un aspect mai angular, lumini de zi sub forma literei H și un habitaclu care combină instrumentarul de bord digital și display-ul central într-un singur ansamblu. Vor fi păstrate și unele comenzi fizice pe consola centrală.

Totodată, selectorul de viteze pare să fi fost mutat pe coloana de direcție.

Hyundai nu a dezvăluit o dată exactă, dar, așa cum spuneam, noua generație Santa Fe ar urma să fie prezentată pe parcursul verii.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru