Noua generație Skoda Fabia va fi disponibilă pe piață din 2021: "Va fi o mașină grozavă"

de Daniel Popescu
Sambata, 26.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a anunțat că noua generație Fabia va fi disponibilă pe piața europeană în cursul anului viitor. Pentru moment, oficialii cehi se limitează să afirme că "va fi o mașină grozavă", fără să ofere alte detalii.

Actuala generație Skoda Fabia are deja 6 ani de prezență pe piață, motiv pentru care o nouă actualizare a hatchback-ului subcompact nu va mai întârzia prea mult timp.

CEO-ul Thomas Schäfer a anunțat că noua Fabia va fi disponibilă pentru clienții europeni începând din anul 2021.

Pentru moment, oficialul mărcii de la Mlada Boleslav nu a oferit alte indicii despre noutățile pe care le va propune Fabia, însă a menționat că "va fi o mașină grozavă" și că așteptările sale sunt ridicate.

De altfel, la preluarea postului de CEO de la predecesorul său Bernhard Maier, Schäfer a menționat că unul dintre obiectivele sale este să crească numărul clienților prin atacarea mai multor segmente entry-level pentru a duce brandul "la nivelul următor".

Dacă tendințele actuale se vor păstra, noua generație Fabia ar trebui să aibă dimensiuni mai mari, pentru un confort sporit, în special în cazul pasagerilor din spate.

Cel mai probabil, noua Skoda Fabia va fi disponibilă doar cu motoare pe benzină, în contextul în care unitățile diesel au început deja să dispară din acest segment din cauza normelor de emisii.

Pe de altă parte, nu este exclus ca locul acestora să fie luat de versiuni mild-hybrid, care au rolul de a reduce media de emisii.

În plus, șansele ca Skoda să lanseze și o versiune de performanță RS sunt destul de limitate.

Via Motor1

Comentarii (4)

  • GROZÁV, -Ă, grozavi, -e, adj. 1. Care produce groază (prin aspect, manifestări, consecințe); groaznic, îngrozitor.
    11 5
  • Asa au spus si de Scala, ca va fi principalul concurent al Golfului. Nu este.
    14 6
  • Când văd o Skoda scala nu pot sa nu ma gândesc la fiat albea...
    14 5
  • Generațiile anterioare de Octavian, erau mult mai frumoase.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru