Fabia

Joi, 27 Aprilie 2023 | Industrie

Skoda Fabia ar putea fi scoasă din producție, din cauza normelor Euro 7

Klaus Zellmer, șeful Skoda, a declarat că modelul Fabia ar putea fi retras din producție în viitorul apropiat din cauza viitoarelor norme de poluare Euro 7. CEO-ul mărcii din Cehia spune că noile norme ar face ca modelul subcompact să fie prea scump.
Vineri, 02 Septembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Șeful Skoda: Fabia va primi un succesor electric

Potrivit șefului Skoda, Klaus Zellmer, Fabia va primi un succesor cu zero emisii. Acesta ar putea fi construit pe arhitectura MEB și ar putea debuta până la finalul acestui deceniu.
Marti, 15 Februarie 2022 | Modele noi

Skoda prezintă noua Fabia Monte Carlo: elemente sportive și până la 150 de cai putere

Constructorul ceh de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua Fabia Monte Carlo. Vârful de gamă al modelului compact este disponibil cu până la 150 de cai putere.
Marti, 08 Februarie 2022 | Modele noi

Teaser nou cu viitoarea Skoda Fabia Monte Carlo. Prezentare în 15 februarie

Skoda a publicat un nou teaser cu viitoarea Fabia Monte Carlo. Nivelul de top al actualei generații Fabia va fi prezentat în 15 februarie cu o serie de modificări estetice și, desigur, mai multe dotări în standard.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Modele noi

Primele schițe de design cu noua Skoda Fabia Monte Carlo

Actuala generație Skoda Fabia va primi, în curând, o versiune de top Monte Carlo în Europa. Constructorul ceh de automobile a publicat acum primele schițe de design cu aceasta.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Intern

Prețuri noua generație Skoda Fabia în România: start de la 15.200 de euro

A patra generație Skoda Fabia poate fi comandată și în România. Clienții de aici au la dispoziție, pentru moment, trei motorizări de 1.0 litri și pot alege din două niveluri de echipare.
Joi, 29 Aprilie 2021 | Modele noi

Prima schiță de design cu interiorul noii Skoda Fabia. Debutează la începutul lunii mai

Constructorul ceh de automobile a publicat o schiță de design cu interiorul noii generații a modelului Fabia. Debutul oficial este programat pentru începutul lunii mai.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Industrie

Primele schițe cu noua generație Skoda Fabia: premieră mondială în luna mai

Skoda a publicat primele schițe oficiale cu viitoarea generație Fabia, a cărei premieră mondială este programată în cursul lunii mai. Noul model este dezvoltat pe platforma modulară MQB-A0 a grupului Volkswagen.
Miercuri, 24 Martie 2021 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut cu 19% în 2020

Skoda a livrat peste un milion de mașini în 2020, pentru al șaptelea an consecutiv, însă cu 19% mai puține față de 2019.
Joi, 11 Februarie 2021 | Modele noi

Škoda publică primul teaser cu noua generație Fabia: modelul va fi prezentat în primăvară

Škoda a publicat o imagine-teaser cu noua generație Fabia, care va fi prezentată în primăvara acestui an. Construit pe noua platformă MQB-A0 a grupului VW, modelul va fi lansat cu o gamă de motorizări pe benzină.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Modele noi

Viitoarea generație Skoda Fabia va continua să aibă versiune break: modelul de clasă mică va fi prezentat în 2021

Thomas Schäfer, CEO-ul Skoda, a declarat că viitoarea generație Fabia va continua să aibă și variantă break. Noul model subcompact va fi lansat în cursul anului viitor.
Miercuri, 28 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre noua generație Skoda Fabia: platformă nouă, interior modern și fără motoare diesel

Noua generație Skoda Fabia va fi dezvoltată pe platforma MQB A0 a Grupului Volkswagen și va avea un interior modern. Hackback-ul subcompact va avea doar motoare pe benzină, fără unități diesel.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 26 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Skoda Fabia va fi disponibilă pe piață din 2021: "Va fi o mașină grozavă"

Skoda a anunțat că noua generație Fabia va fi disponibilă pe piața europeană în cursul anului viitor. Pentru moment, oficialii cehi se limitează să afirme că "va fi o mașină grozavă", fără să ofere alte detalii.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | General

Îmbunătățiri pentru aproape toate modelele din portofoliul Skoda: motorizări Euro 6d cu până la 280 CP și sisteme noi de asistență

Cu excepția modelelor Octavia și Citigo-e iV, modelele aflate în gama Skoda vor primi în această vară o serie de îmbunătățiri. Conform oficialilor producătorului ceh, toate motorizările disponibile vor respecta normele de poluare Euro 6d, iar gama de sisteme de asistență va fi extinsă.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Modele noi

Noua generație Skoda Fabia va apărea la începutul anului 2021: "Încercăm să grăbim lansarea"

Skoda a dezvăluit că încearcă să grăbească lansarea noii generații a hatchback-ului subcompact Fabia pentru prima parte a anului 2021, chiar dacă facelift-ul actualei generații a apărut anul trecut.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut ușor în primele 9 luni: cele mai căutate modele au fost Octavia, Fabia și Kodiaq

Skoda a livrat peste 913.000 de mașini în primele 9 luni ale anului, în scădere ușoară față de aceeași perioadă din 2018. Cele mai căutate modele din gama cehilor au fost Octavia, Fabia și Kodiaq, însă cele mai mari creșteri au fost înregistrate de Kamiq și Karoq.
Vineri, 12 Iulie 2019 | Industrie

Livrările Skoda au scăzut în prima parte a lui 2019: cehii dau vina pe “situația dificilă din China”

Skoda a livrat peste 620.000 de mașini către clienți în primele 6 luni ale anului, însă rezultatul este în scădere față de aceeași perioadă din 2018. Constructorul a pus declinul pe seama situației dificile cu care se confruntă piața auto din China.
Marti, 17 Iulie 2018 | Economic

Skoda doboară un nou record istoric: peste 650.000 de mașini vândute în primele 6 luni. Creștere de 29% în România

Skoda a raportat cea mai bună primă jumătate de an din istoria companiei, după ce a vândut 652.700 de mașini, cu 11.6% mai mult decât în aceeași perioadă din 2017. România a fost una dintre piețele importante pentru constructorul ceh, având o creștere de 29.2%.
Miercuri, 02 Mai 2018 | Economic

Noi recorduri pentru Skoda: cehii au avut cel mai bun început de an din istoria companiei, cu 316.700 de mașini vândute

Skoda a vândut 316.700 de mașini în primele trei luni din 2018, înregistrând cel mai bun început de an din istoria constructorului ceh. Vânzările și profitul au crescut, iar compania caută modalități prin care să-și mărească producția.
Vineri, 16 Iunie 2017 | Industrie

Sărbătoare dublă: Skoda Fabia atinge 4 milioane de unități produse din 1999 încoace și 500.000 din actuala generație

Uzina Skoda de la Mlada Boleslav a sărbătorit ieri cu două torturi două borne importante atinse de Fabia, modelul ceh de clasă mică.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia, Opel, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru