Primele schițe de design cu noua Skoda Fabia Monte Carlo

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 02.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Actuala generație Skoda Fabia va primi, în curând, o versiune de top Monte Carlo în Europa. Constructorul ceh de automobile a publicat acum primele schițe de design cu aceasta.

Prima versiune Fabia Monte Carlo a debutat în urmă cu 11 ani, pe vremea celei de-a doua generații a modelului compact Skoda. A patra iterație Fabia a fost prezentată în luna mai 2021 și, așa cum cere tradiția, va primi și ea o versiune de top Monte Carlo.

Până când va fi lansată oficial, Skoda ne arată o serie de schițe de design pentru a ști la ce să ne așteptăm. Ca si până acum, Monte Carlo va fi un pachet cosmetic.

Din imagini se poate observa că Skoda păstrează tema bicoloră roșu-negru pentru exterior. Farurile și stopurile par să aibă și ele o tentă fumurie pentru a respecta tema.

Noua Skoda Fabia Monte Carlo va avea jante supradimensionate, iar, la interior, pasagerii vor găsi scaune sport, accente roșii, ornamente din plastic care imită fibra de carbon și grafică dedicată pentru ecranul central al sistemului multimedia. Volanul, schimbătorul de viteze și frâna de mână vor fi îmbrăcate în piele și vor avea cusături negre.

Constructorul din Mlada Boleslav nu oferă detalii despre motorizări, dar cel mai probabil vor fi oferite agregatele de 1.0 litri TSI și 1.5 litri.î

via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru