Fabia Monte Carlo

Marti, 15 Februarie 2022 | Modele noi

Skoda prezintă noua Fabia Monte Carlo: elemente sportive și până la 150 de cai putere

Constructorul ceh de automobile a publicat primele informații și imagini cu noua Fabia Monte Carlo. Vârful de gamă al modelului compact este disponibil cu până la 150 de cai putere.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Modele noi

Primele schițe de design cu noua Skoda Fabia Monte Carlo

Actuala generație Skoda Fabia va primi, în curând, o versiune de top Monte Carlo în Europa. Constructorul ceh de automobile a publicat acum primele schițe de design cu aceasta.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: în urmă cu 10 ani, cehii au lansat nivelul de echipare Monte Carlo

În urmă cu un deceniu, constructorul ceh de automobile a lansat nivelul de echipare Monte Carlo. Inițial, acesta a fost disponibil pe modelul Fabia, dar mai apoi a debutat și pe Citigo, Yeti, Rapid Spaceback, Scala și Kamiq.
Vineri, 20 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Skoda Fabia Monte Carlo, o variantă distinctă a modelului de clasă mică, debutează în martie

Skoda va prezenta la Salonul Auto de la Geneva varianta Monte Carlo a lui Fabia și Fabia Combi. Aceasta constă într-un pachet estetic interior și exterior, nefiind o variantă sportivă.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Skoda a fabricat 10 milioane de maşini la Mlada Boleslav

Uzina principală a celor de la Skoda aniversează producţia a zece milioane de automobile. Vehiculul aniversar, un Fabia Monte Carlo alb, merge direct la Muzeul Skoda.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Fabia, modele noi Skoda, productie Skoda, fabrica Skoda, uzina Skoda, aniversare Skoda, Fabia Monte Carlo, Skoda Fabia Monte Carlo, muzeu Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru