Uzina Skoda

Joi, 23 Iulie 2020 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: 3 milioane de mașini au fost produse în uzinele din China

Skoda a produs 3 milioane de mașini în uzinele din China, din 2007 și până astăzi. Din 2010, China este cea mai importantă piață de desfacere pentru constructorul ceh.
Marti, 14 Mai 2019 | Industrie

Grupul Volkswagen începe "negocierile concrete" pentru noua uzină din Estul Europei: România ar putea fi pe listă scurtă de opțiuni

Grupul Volkswagen a anunțat că va începe "negocierile concrete" pentru stabilirea locului în care va fi construită o nouă uzină în Europa de Est. Anterior, presa internațională a menționat că România este pe lista de opțiuni alături de Bulgaria, Serbia și Turcia.
Miercuri, 27 Martie 2019 | Industrie

Informații despre noua uzină Skoda din Estul Europei: doar două țări au rămas pe lista scurtă, iar producția va fi de 350.000 de unități pe an

Două țări au rămas pe listă scurtă de opțiuni a celor de la Skoda pentru noua uzină din Estul Europei, care va avea o producție de 350.000 de unități pe an. Producția va fi dublată în cazul în care cererea va fi foarte ridicată.
Marti, 12 Martie 2019 | Industrie

Angajații Volkswagen se revoltă împotriva noii uzine planificate în Estul Europei: muncitorii solicită utilizarea unităților de producție deja existente

Consiliul angajaților din Grupul Volkswagen va vota împotriva planului conducerii de a construi o nouă uzină în Estul Europei și insistă ca producătorul german să mărească producția la uzinele deja existente.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Industrie

Presă: Volkswagen a ales Turcia pentru noua uzină din Estul Europei. România pierde lupta pentru producția lui Skoda Karoq și Seat Ateca

Volkswagen a ales Turcia ca gazdă pentru o uzină în Estul Europei, în defavoarea României și a Bulgariei, potrivit mai multor surse. Constructorul va produce la noua facilitate Skoda Karoq și Seat Ateca.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Intern

Iași vrea să găzduiască noua uzină Skoda din Europa: autoritățile promit un teren de 80 de hectare, dar nu au infrastructură

Autoritățile locale din județul Iași vor să ofere Grupului Volkswagen un teren de 80 de hectare pe care să construiască o uzină Skoda, în ciuda faptului că în zona nu există nicio autostradă.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Intern

România intră pe lista scurtă de opțiuni pentru noua uzină Skoda din Estul Europei: luptăm cu Bulgaria pentru a produce Karoq și Seat Ateca

România și Bulgaria sunt cele două opțiuni pe care Skoda le ia în calcul pentru noua uzină pe care vrea să o construiască în Estul Europei pentru a produce Karoq și Seat Ateca după 2022.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Industrie

România, ignorată din nou de constructorii auto: Skoda ar putea construi o uzină în Bulgaria sau Turcia

Skoda analizează oportunitatea de a construi o uzină în Estul Europei pentru a face față vânzărilor în creștere, însă România nu este luată în calcul. Bulgaria și Turcia sunt țările aflate pe lista scurtă a cehilor.
Joi, 27 Iulie 2017 | Industrie

Skoda desface șampania: primul exemplar Karoq a părăsit poata fabricii

Skoda Karoq a intrat pe linia de asamblare a uzinei Kvasiny din Cehia. Cel mai nou SUV al mărcii din Mlada Boleslav a fost prezentat publicului la jumătatea lunii mai și oferă caracteristicile cu care Skoda ne-a obișnuit până acum.
Joi, 07 August 2014 | PARIS 2014

Noua Skoda Fabia: lista completă a motorizărilor viitoarei generaţii

Până la debutul noii generaţii a lui Fabia, reprezentanţii Skoda au dezvăluit informaţii suplimentare despre gama de motorizări a acesteia. Oferta va include trei diesel-uri şi patru motoare alimentate cu benzină, toate respectând normele Euro 6.
Vineri, 01 August 2014 | Modele noi

Noua Skoda Fabia intră în producţie la finalul lunii august

Skoda a anunţat că la mijlocul lunii august va opera modificări în uzina sa din Mlada Boleslav pentru a pregăti producţia noii generaţii Fabia. Modelul de clasă mică va începe să iasă pe poarta fabricii la sfârşitul acestei luni.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Skoda a fabricat 10 milioane de maşini la Mlada Boleslav

Uzina principală a celor de la Skoda aniversează producţia a zece milioane de automobile. Vehiculul aniversar, un Fabia Monte Carlo alb, merge direct la Muzeul Skoda.

Tag-uri similare

Skoda, Skoda Fabia, modele noi Skoda, productie Skoda, fabrica Skoda, uzina Skoda, aniversare Skoda, Fabia Monte Carlo, Skoda Fabia Monte Carlo, muzeu Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru