Fabrica Skoda

Joi, 23 Mai 2019 | Intern

România ar fi ieșit din calcule pentru noua fabrică Volkswagen din Estul Europei: uzina va fi construită în Turcia sau Bulgaria

Grupul Volkswagen va construi noua uzină din Estul Europei în Turcia sau Bulgaria, după ce România ar fi fost scoasă din calcule, potrivit informațiilor apărute în presa din Cehia.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Skoda a produs 2 milioane de transmisii DSG cu șapte trepte în cadrul fabricii din Vrchlabi: cehii asamblează zilnic 2.200 de unități

Uzina Skoda din Vrchlabi a ajuns la o nouă bornă: 2 milioane de transmisii DSG cu șapte trepte au fost produse din 2012 și până astăzi.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Industrie

Skoda sărbătorește și are de ce: au trecut fix 110 de ani de când au fabricat prima lor mașină

Skoda aniversează 110 de ani de la fabricarea primului său automobil. Prima mașină construită de compania care a devenit Skoda a părăsit fabrica în 29 octombrie 1905.
Marti, 10 Iunie 2014 | Industrie

Skoda a înregistrat nouă luni de creştere consecutivă a vânzărilor

Cei de la Skoda au înregistrat cel mai bun rezultat de vânzări din luna mai obţinut vreodată în istoria companiei din Cehia. Modelele Octavia şi Rapid au fost cele care le-au adus noi clienţi celor de la Skoda.
Vineri, 06 Iunie 2014 | Modele noi

Şeful Seat: "Vom construi SUV-ul nostru într-o fabrică Skoda"

Jurgen Stackmann, CEO-ul Seat, a declarat într-un interviu că SUV-ul mărcii iberice va fi construit la uzina Skoda din Kvasiny, Cehia.
Luni, 24 Martie 2014 | Industrie

Sărbătoare la Skoda: 11 milioane de automobile fabricate la Mlada Boleslav

Skoda celebrează producţia a 11 milioane de automobile la fabrica sa centrală, din Mladá Boleslav. Producătorul ceh construieşte automobile în uzina respectivă încă din 1905.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Modele noi

SUV-ul de la Seat ar putea fi construit la fabrica Skoda din Cehia

SUV-ul care va fi vândut de marca Seat, anticipat prin conceptul IBX prezentat în 2011, ar putea fi construit la fabrica Skoda din Kvasiny, Cehia.
Marti, 27 August 2013 | Industrie

Skoda Octavia aniversează patru milioane de unităţi produse

Skoda a produs patru milioane de unităţi Octavia. Modelul este cel mai bine vândut produs al cehilor şi reprezintă inima mărcii din Mlada Boleslav.
Luni, 11 Februarie 2013 | Industrie

Aniversare la Skoda: 15 milioane de automobile produse

Skoda aniversează producţia a 15 milioane de automobile. Vehiculul aniversar este un Octavia de generaţie nouă şi va fi păstrat de membrii conducerii.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut noul Skoda Rapid în avanpremieră mondială

Skoda ne-a invitat la centrul său de design din Cehia pentru o prezentare exclusivă a lui Rapid, sedanul compact încadrat între Fabia şi Octavia. Cu excepţia celor care l-au construit, am fost primii care au văzut noul model. Nu am avut voie să-l fotografiem, dar vi-l "povestim" în rândurile următoare cu ajutorul unor schiţe nou-nouţe.
Miercuri, 01 Februarie 2012 | Industrie

Skoda a produs 14 milioane de automobile

Skoda celebrează producţia a 14 milioane de automobile. Exemplarul aniversar este un Superb 2.0 TDI Laurin&Klement, construit de uzina Kvasiny din Cehia.
Vineri, 14 Octombrie 2011 | Industrie

Skoda a început producţia lui Citigo

Producţia citadinei de la Skoda a debutat la uzina din Bratislava. Primele unităţi vor ajunge în showroom-urile din Cehia până la finele anului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Skoda a fabricat 10 milioane de maşini la Mlada Boleslav

Uzina principală a celor de la Skoda aniversează producţia a zece milioane de automobile. Vehiculul aniversar, un Fabia Monte Carlo alb, merge direct la Muzeul Skoda.
Marti, 22 Iunie 2010 | General

Skoda a produs 100.000 de motoare 1.2 TSI

Uzina Skoda din Mlada Boleslav a construit 100.000 de unităti TSI de 1.2 litri. Această fabrică furnizează motoare 1.2 TSI şi transmisii şi pentru alte modele din Grupul VAG care utilizează acest propulsor.

Tag-uri similare

Volkswagen, Skoda, Grupul Volkswagen, TSI, VAG, productie Skoda, fabrica Skoda, Grupul VAG, motoare Skoda, 1.2 TSI
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru