VAG

Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Industrie

Costul uman al reparațiilor Dieselgate: VW nu concediază pe nimeni, dar elimină 25.000 de joburi în următorii 10 ani

Contractele pe termen limitat nu vor mai fi prelungite, vor exista plecări voluntare și ieșiri la pensie fără înlocuire. Acesta este planul prin care Volkswagen Group vrea să limiteze pierderile pe care le va avea constructorul german în urma scandalului Dieselgate.
Marti, 02 Iunie 2015 | Tehnologie

Volkswagen dezvoltă un motor W12 Turbo cu injecţie directă pentru viitoarele A8, Phaeton şi pentru SUV-ul Bentley Bentayga

Noua generaţie a motorului W12 dezvoltat de Grupul Volkswagen se anunţă un propulsor foarte interesant care promite consum cu 30% mai mic decât cel al actualelor propulsoare echivalente. Debutul său va avea loc în 2016.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Şeful Volkswagen Group nu e îngrijorat de o eventuală maşină Google sau Apple: "Vom fi întotdeauna suverani în industrie"

Martin Winterkorn, CEO-ul Volkswagen Auto Group, susţine că eforturile Google sau Apple de a dezvolta o maşină proprie nu-i sperie pe marii jucători din piaţă. "Maşinile sunt produse foarte complexe, ne vom menţine suveranitatea", spune germanul.
Vineri, 21 Martie 2014 | Industrie

Presa germană: Volkswagen este pe cale să aprobe divizia low-cost

Publicaţia germană Manager Magazin anunţă că Grupul Volkswagen este pe cale să aprobe dezvoltarea unei mărci low-cost. Aceasta este aşteptată să lanseze primul model în 2016 sau 2017.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Industrie

Presă: dezvoltarea diviziei low-cost Volkswagen întâmpină probleme

Divizia low-cost pregătită de Volkswagen pentru a rivaliza Dacia întâmpină probleme de implementare, titrează englezii de la Autocar citând surse din cadrul corporaţiei germane.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | General

Lamborghini Pregunta, ultima creaţie independentă a italienilor, va fi scoasă la licitaţie

Un Lamborghini Pregunta din 1998 a fost pus la vânzare în regim de licitaţie de un dealer de automobile exotice din Franţa. Modelul este o creaţie unică, fiind bazat pe un Diablo şi costă 1.6m milioane de euro.
Joi, 14 Martie 2013 | Industrie

Grupul Volkswagen aşteaptă creşteri ale vânzărilor şi profitului în 2013

Reprezentanţii Grupului Volkswagen sunt optimişti după prezentarea rezultatelor obţinute în anul fiscal 2012 şi privesc cu ochi buni rezultatele din 2013.
Duminica, 16 Decembrie 2012 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea să mărească gama de modele cu propulsie hibridă

Începând cu 2013, Grupul Volkswagen va mări gama de modele cu propulsie hibridă. Primele lansate vor fi versiunile plug-in hybrid pentru Porsche Panamera S și Porsche 918 Spyder.
Miercuri, 22 August 2012 | Modele noi

Volkswagen va economisi 14 miliarde de euro până în 2019 graţie platformei MQB

Platforma MQB i-ar putea ajuta pe cei de la Volkswagen să economisească aproape 14 miliarde de euro până în 2019. Graţie acestei platforme, costurile de producţie scad, iar timpul de producţie este redus.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Feature

FEATURE: Ducati - un nume legendar în lumea moto

Cea mai celebră marcă de motociclete din Italia are din această săptămână un patron german. Audi a cumpărat Ducati pentru aproximativ 860 milioane euro. Să vedem cine, ce şi cum a făcut mare numele Ducati.
Marti, 13 Martie 2012 | Economic

Şeful Grupului Volkswagen a câştigat 17.5 milioane de euro în 2011

Martin Winterkorn, omul care conduce destinul conglomeratului Volkswagen se poate lăuda cu venituri de 17.5 milioane de euro obţinute anul trecut. Numai bonusul oferit de companie este de 11 milioane de euro.
Marti, 12 Aprilie 2011 | Industrie

Seat intră pe piaţa din China în 2012

Seat a anunţat că va intra pe piaţa din China în 2012. Toate modelele vândute acolo vor fi produse la uzina sa din Martorell.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 26 Februarie 2011 | Economic

VAG a prezentat valorile exerciţiului financiar din 2010

Grupul german Volkswagen a obţinut în 2010 un profit net de 7.2 miliarde de euro, iar vânzările de automobile au crescut cu 13.7 procente comparativ cu 2009. Acestea sunt cele mai bune rezultate înregistrate de nemţi până acum.
Vineri, 07 Ianuarie 2011 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen şi Skoda au avut vânzări record în 2010

Concernul francez PSA Peugeot-Citroen şi marca cehă Skoda au înregistrat un nivel record al vânzărilor în 2010, reuşind să crească în ciuda scăderii pieţei din Europa graţie activităţilor din China.
Joi, 02 Decembrie 2010 | Industrie

Zvonurile legate de vânzarea Alfa Romeo ies din nou la suprafaţă

Marca Alfa Romeo ar putea fi vândută de cei de la Fiat, spun unele surse, care anunţă tratative între Concernul Volkswagen şi italieni. Aparent, totul depinde de Sergio Marchionne.
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Tehnologie

Volkswagen testează parbrizul anti-îngheţ şi anti-ceaţă

Cercetătorii Volkswagen pretind că vor reuşi să facă primul parbriz din lume pe care nu se va depune gheaţa. Secretul: un strat ultra-subţire şi transparent de oxid de iridiu îmbogăţit cu staniu.
Miercuri, 03 Noiembrie 2010 | Industrie

Skoda vrea să-şi dubleze vânzările până în 2020

Skoda va miza pe piaţa din China pentru a atinge 1.5 milioane de unităţi vândute pe an până în 2020. Motivul din spatele acestei intenţii este creşterea vânzărilor per total ale Grupului Volkswagen la nivel mondial.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volkswagen Golf 7 va avea şi o versiune cu trei uşi

Volkswagen nu va renunţa la versiunea cu trei uşi a lui Golf deşi această nişă reprezintă doar 8% din segmentul compact. Mai mult decât atât, modelul va împărţi platforma cu viitorul Seat Leon SC.
Sambata, 11 Septembrie 2010 | Economic

Comenzile onorate de VAG în luna august au crescut cu 11.2%

În luna august, numărul vehiculelor furnizate de VAG clienţilor a crescut cu 11.2 procente. De la începutul anului şi până acum germanii au livrat 4.70 de milioane de automobile în întreaga lume.
Joi, 26 August 2010 | Modele noi

Viitoarele modele sport de la VW vor avea platforme Porsche

Inginerii Porsche vor crea o platformă care va fi utilizată de viitoarele modele sport de la Volkswagen. Aceasta se va numi MBS şi poate acomoda atât motoare amplasate longitudinal, cât şi motoare amplasate transversal.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Skoda, VW, vanzari, Seat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru