Teaser nou cu viitoarea Skoda Fabia Monte Carlo. Prezentare în 15 februarie

de Alexandru Monenciu
Marti, 08.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat un nou teaser cu viitoarea Fabia Monte Carlo. Nivelul de top al actualei generații Fabia va fi prezentat în 15 februarie cu o serie de modificări estetice și, desigur, mai multe dotări în standard.

În 1936, Skoda Popular a încheiat Raliul Monte Carlo pe locul al doilea, la categoria de vehicule cu motoare de până la 1.5 litri. Constructorul din Mlada Boleslav a sărbătorit momentul cu o ediție specială Monte Carlo, pentru stradă, a acestui model.

Au urmat, de-a lungul anilor, alte rezultate bune în raliul din Principat, dar și alte ediții speciale Monte Carlo pentru modelele din portofoliul Skoda.

Acum, actuala generație Fabia se pregătește să îmbrace "hainele" speciale impuse de această ediție. Cehii au publicat la începutul acestei luni primele schițe de design, iar acum au plusat cu o imagine teaser a noii Fabia Monte Carlo. Totodată, au anunțat și data lansării: 15 februarie.

Ca și până acum, pachetul Monte Carlo va fi unul cosmetic. Tema bicoloră roșu-negru va fi păstrată, iar jantele supradimensionate, emblemele speciale, scaunele sport și grafica dedicată pentru ecranul central vor completa oferta.

În ceea ce privește îmbunătățirile de ordin tehnic, o suspensie sport ar putea fi singura opțiune.

Cât despre motorizări, noua Skoda Fabia Monte Carlo ar urma să fie oferită alături de agregatele pe benzină de 1.0 litri TSI și 1.5 litri TSI.

via Skoda

Comentarii (1)

  • Catalin
    Salut, am mai ridicat acest subiect: daca tot azi apare articol despre Noul Mazda cx60, de ce vorbim despre Noua Skoda Fabia?
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru