Viitoarea generație Skoda Fabia va continua să aibă versiune break: modelul de clasă mică va fi prezentat în 2021

de Cornel Șocariciu
Joi, 03.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Thomas Schäfer, CEO-ul Skoda, a declarat că viitoarea generație Fabia va continua să aibă și variantă break. Noul model subcompact va fi lansat în cursul anului viitor.

Actualul model de clasă mică Skoda Fabia (foto) se află pe piață de peste 6 ani, iar în scurt timp, constructorul din Mlada Boleslav va prezenta o nouă generație. Conform informațiilor oferite de Thomas Schäfer, CEO-ul Skoda, noua generație Fabia va fi prezentată în cursul anului viitor.

Acum, oficialul Skoda a anunțat că modelul va continua să fie disponibil și în versiune break.

"Vom continua să oferim o variantă Combi. Acest lucru este important pentru că subliniază încă o dată angajamentul companiei de a oferi modele cu caracter practic la prețuri accesibile și în segmentele entry-level", a declarat Thomas Schäfer.

Conform rapoartelor, noua generație Skoda Fabia va avea la bază platforma MQB A0, aceeași arhitectură fiind folosită de Grupul Volkswagen pe modelele Audi A1, Seat Ibiza și Volkswagen Polo.

Potrivit unor surse, noul model de clasă mică va prelua o serie de elemente de design de la Kamiq, Scala și Octavia. În același timp, voci apropiate companiei spun că modelul va avea dimensiuni mai mari și va oferi un spațiu interior mai bun.

Tot la interior, modelul subcompact va primi ecrane cu dimensiuni mai mari, cea mai nouă versiune a sistemului de infotainment Skoda și un pachet extins de sisteme de siguranță.

În ceea ce privește motorizările, surse apropiate companiei spun că modelul va fi disponibil cu propulsoare pe benzină care ar putea fi echipate cu sisteme mild-hybrid.

Zvonurile cu privire la o variantă de performanță au apărut în urmă cu doi ani, însă oficialii Skoda nu au oferit informații despre un posibil Hot Hatch Fabia RS.

Via | ANE

Comentarii (2)

  • Nici nu cred ca mai exista alt model de clasa mica care sa ofere varianta break/combi. Clio nu mai are varianta break, Rio si i20 nu au avut niciodata. Sa zicem ca Logan MCV dar nu e confirmat...
    Este o masina super practica, potrivita unei familii tinere care are nevoie de un portbagaj generos.
    Eu am fost foarte multumit de Fabia 2 combi pe care am utilizat-o 3 ani de zile si care a tinut cu casa si la intretinerea ei si la caratul mobilei si bicicletelor :)

    Concurentul direct tot din familia Skoda e - Scala sau Kamiq. Trebuie sa aiba grija cu pozitionarea in gama.

    In orice caz ma voi bucura întotdeauna la lansarea unui break mic vs. unui SUV mic.
    8 2
  • nicusor
    asta este una dintre masinile pe care le astept cel mai mult, dupa noul sandero,abia prezentat.

    fabia combi am avut de noua luata in 2001, am tinut-o 13 ani si am fost extrem de multumit de masina, apoi ce am mai avut ulterior, pana in ziua de azi nu m-au multumit, desi am avut masini mai scumpe, dar nu si mai bune. asa ca, sunt sanse mari sa revin la vechea dragoste.

    @redactia: foarte multi v-au transmis pana acum ca fontul adoptat pentru site nu este potrivit de nicio culoare. ce ar trebui sa facem in plus ca sa intelegeti ca trebuie schimbat?? va rugam !!! va imploram !!! puneti un times new roman ceva, clasic, usor de lecturat. multumesc.
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru