Skoda Fabia Combi

Duminica, 24 Octombrie 2021 | Modele noi

Emisiile Euro 7 mai fac o victimă: Skoda a decis să renunțe la Fabia Combi

Skoda și-a anunțat angajații că va accelera eforturile pentru electromobilitate. Există, însă, și repercursiuni: unele modele convenționale vor dispărea. Printre ele și Fabia Combi.
Joi, 17 Decembrie 2020 | Industrie

Noua generație Skoda Fabia Combi va fi lansată în 2023: hatchback-ul debutează anul viitor

Noua generație a hatchback-ului Skoda Fabia va fi prezentată în 2021. În schimb, fanii modelelor break de clasă mică vor avea de așteptat până în 2023 pentru a face cunoștință cu noul Fabia Combi.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Modele noi

Viitoarea generație Skoda Fabia va continua să aibă versiune break: modelul de clasă mică va fi prezentat în 2021

Thomas Schäfer, CEO-ul Skoda, a declarat că viitoarea generație Fabia va continua să aibă și variantă break. Noul model subcompact va fi lansat în cursul anului viitor.
Joi, 02 Martie 2017 | General

Schimbări pentru Skoda Fabia: motorul turbo TSI de 1.0 litri înlocuiește propulsorul TSI de 1.2 litri pentru performanțe mai bune și consum mai mic

Skoda Fabia primește în gamă noul motor turbo TSI cu 3 cilindri pe benzină de 95 CP și 110 CP, care înlocuiește actualul propulsor de 1.2 litri cu 4 cilindri. Noua unitate este mai puternică și oferă un consum mai mic.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Modele noi

Skoda Fabia Combi Scoutline: o versiune dedicată ieșirilor în teren accidentat

Skoda extinde gama Scoutline odată cu introducerea versiunii pentru teren accidentat și pe actualul Fabia Combi. Modelul beneficiază de mai multe modificări estetice.
Marti, 16 Decembrie 2014 | Economic

Moment istoric: Skoda a reușit să producă un milion de mașini într-un singur an

La 119 ani de la înființare, Skoda a reușit să producă un milion de mașini într-un singur an. Performanța a fost consemnată la fabrica mamă din Mlada Boleslav.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Skoda Fabia Combi - detalii oficiale şi galerie foto cu break-ul din Cehia

Skoda a confirmat oficial debutul noii variante Fabia Combi în cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul este expus alături de varianta hatchback şi va sosi pe piaţă la finalul acestui an.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Skoda Fabia RS si Fabia Combi RS si-au facut aparitia la Geneva

Skoda a prezentat la Geneva versiunea RS a modelelor Fabia si Fabia Estate. Acestea dispun de un propulsor pe benzina de 1.4 litri care livreaza 180 CP.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru