Škoda publică primul teaser cu noua generație Fabia: modelul va fi prezentat în primăvară

de Paul Cosma
Joi, 11.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Škoda a publicat o imagine-teaser cu noua generație Fabia, care va fi prezentată în primăvara acestui an. Construit pe noua platformă MQB-A0 a grupului VW, modelul va fi lansat cu o gamă de motorizări pe benzină.

A patra generație Škoda Fabia va avea premiera mondială cel târziu în luna mai 2021, conform unui anunț făcut de producătorul din Mlada Boleslav. 

Noul model va avea la bază noua platformă MQB-A0 de la Volkswagen, urmând să primească și o serie de motorizări pe benzină de ultimă generație din partea grupului german. 

Pentru moment, Škoda a publicat un teaser ce dezvăluie silueta viitoarei mașini, fără să ofere prea multe detalii tehnice. Noul model promite îmbunătățiri la capitolul siguranță și numeroase sisteme de asistență de la vehiculele din segmentele superioare. 

Fabia va fi disponibilă doar cu tracțiune față, iar motoarele pe benzină vor fi cuplate fie la o transmisie manuală cu șase trepte, fie la o cutie DSG. 

Cehii spun că noul model este perfect pentru familiile tinere sau pentru clienții care doresc “o a doua mașină”. 

Via Škoda

Comentarii (8)

  • Adrian
    Noul Superb vine si el tot anul asta?
    1 0
  • Cine stie?
    1 0
  • O sa fiu putin rau, dar...
    Fumul ala din poza e de la TDI?
    8 2
  • ma apuca nostalgia cand ma gandesc ce a fost fabia si ce a ajuns acum: de la variante RS tdi la RS 1.4 cu dubla supralimentare atat hatch cat si break, iar acum avem doar motoare de 1.0 . noroc ca mai vedem cate o fabia rally R5 care se misca bine pe probe, ca cele normale abia se mai misca
    6 1
  • Johnny
    I- auzi Edik, iar trei pedale, maneta de schimbator si vor asta sa mai fie si a doua dupa alt diesel...lol
    Nu le urezi nimic?
    6 0
  • Sper sa mai produca si varianta combi. Ar fi singurii care sa mai ofere aceasta varianta de caroserie in acest segment.
    7 0
  • Johnny
    Unui Alex...Fabia, Scala, Octavia combi, nu- s tot pe acolo? Sau cei 5 cm in plus sau minus determina un client sa'l considere de neluat in seama? Sa fim seriosi, cand am cautat masina m- am uitat de la hatch subcompacte pana la SUV- uri compacte, toate- s in competitie
    2 0
  • cata originalitate ...arata ca un Kamiq mai miq :)))))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru