Noua generație Volkswagen Touareg: primele imagini oficiale cu interiorul SUV-ului german

de Cornel Șocariciu
Vineri, 02.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generații Touareg. SUV-ul constructorului german va integra o planșă de bord digitală alcătuită din două ecrane (12 și 15 inch). Debutul oficial are loc în 23 martie.

Volkswagen pregătește lansarea noii generații Touareg. SUV-ul constructorului german va debuta oficial în 23 martie, în cadrul Salonului Auto de la Beijing.

Până în acest moment, Volkswagen a publicat o primă schiță oficială și un clip video filmat în timpul testelor. Acum, constructorul german oferă fotografii noi realizate cu prototipurile camuflate în timpul testelor, dar și două imagini cu interiorul.

În același timp, reprezentanții Volkswagen vin și cu câteva detalii noi. Așa cum vă spuneam, noua generație Touareg va fi disponibilă cu un sistem de direcție integrală. Până la viteze de 37 km/h, roțile spate vor vira în direcția opusă roților de pe puntea față. În aceste condiții, diametrul cercului de bracare este redus de la 12.20 metri (generația actuală) până la 11.13 metri.

Totodată, producătorul german oferă și informații despre noul cockpit. Așa cum am anticipat, sistemul multimedia pregătit de Volkswagen va rula pe un ecran tactil cu o diagonală de 15 inch, iar instrumentarul de bord va integra un ecra cu o diagonală de 12 inch.

Volkswagen mizează pe soluția implementată de Mercedes-Benz, cele două ecrane formând o singură planșă digitală.

Tot la interior, noua generație Touareg va îmbina accesoriile fabricate din lemn cu elemente produse din aluminiu.

Noul Touareg va fi produs pe arhitectura MLB Evo, platformă utilizată de Grupul Volkswagen pe modelele Audi Q7, Porsche Cayenne, Bentley Bentayga sau Lamborghini Urus.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru