Noua Honda Civic Type R ar avea 330 CP, cu 10 mai mulți decât înainte

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unei broșuri ajunse pe internet, noua generație Honda Civic Type R ar avea 330 de cai putere, cu 10 CP mai mult decât vechiul model. Informația nu a fost confirmată de producător.

În urmă cu câteva zile, constructorul nipon de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua generație Civic Type R. Din păcate, însă, Honda nu a oferit prea multe detalii tehnice concrete.

Știm că noua Civic Type R păstrează motorul turbo de 2.0 litri, K20, dar reprezentanții companiei nu au dezvăluit puterea dezvoltată de unitatea cu patru cilindri. Au spus doar că este mai puternică decât înainte.

Acum, o broșură ajunsă pe internet vine să facă lumină în acest caz. Trebuie menționat că informațiile din această broșură nu au fost confirmate, sau infirmate, de Honda.

Așadar, noua generație Civic Type R ar oferi 330 de cai putere și 420 Nm, în versiune japoneză și europeană. Asta înseamnă un surplus de 10 CP, comparativ cu vechiul model. Totodată, cuplul ar fi disponibil între 2.600 și 4.000 de rotații pe minut.

Așa cum bine știi, modelul nipon vine echipat cu o transmisie manuală, iar puterea este livrată punții față prin intermediul unui diferențial cu alunecare limitată.

Cu ocazia lansării, Honda a anunțat că va oferi mai multe informații despre noul Civic Type R în toamna acestui an.

via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru