Noul Audi RS7 Exclusive Edition: vor fi produse doar 23 de exemplare

de Tiberiu Safta
Vineri, 08.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a lansat o ediție specială pentru modelul de performanță RS7, numită Exclusive Edition. Noul model aduce o vopsea neagră specială, precum și mai multe elemente din fibră de carbon. Doar 23 de exemplare vor fi produse.

Constructorul german a prezentat o ediție specială pentru RS7, disponibilă doar pentru piața din Statele Unite. Aceasta se numește Exclusive Edition și aduce o vopsea specială neagră, precum și mai multe elemente din fibră de carbon.

Astfel, noul RS7 Exclusive Edition este vopsit într-o culoare neagră perlată. În funcție de cum bate lumina, vopseaua relevă și subtonuri albastre. Modelul exclusiv este echipat cu pachetul Carbon Optic, care aduce mai multe elemente exterioare din fibră de carbon.

Spoiler-ul față, carcasele oglinzilor și difuzorul spate sunt confecționate din acest material ușor. De asemenea, Audi RS7 Exclusive Edition este echipat și cu pachetul Black Optic. Cu acest pachet, siglele Audi sunt vopsite în negru. Exteriorul este completat de jante de 22 de inch, cu spițe desenate în forma literei V.

Scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră și conțin cusături contrastante albastre. Pielea este prezentă și la panourile ușilor, cotiere, consola centrală, partea superioară a planșei de bord și marginile covoarelor.

Sub capotă avem motorul V8 de 4.0 litri twin-turbo, de 600 de cai putere și 800 Nm.

Sprintul de la 0 la 100 km/h este gata în 3.6 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 306 km/h.

Noul Audi RS7 Exclusive Edition este disponibil numai în Statele Unite. Doar 23 de exemplare vor fi produse, iar prețul de pornire este echivalentul a 164.400 de euro.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru