Noul Audi TT a fost acoperit în 27.000 de bucăţi de ciocolată

de Bogdan Mirică
Vineri, 31.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a recurs la o modalitate ingenioasă de a promova noua generaţie TT în Belgia. În cadrul unui târg, constructorul german a prezentat un Audi TT învelit în ciocolată.

Audi a decis să personalizeze într-un mode inedit noua generaţie a modelului TT. Aşa a ajuns să apeleze la faimosul ciocolatier Joost Arijs pentru un proiect neobişnuit. Acesta a presupus acoperirea unui exemplar TT Coupe în 27.000 de bucăţele de ciocolată.

Scopul acestei iniţiative a fost acela de a expune într-un mod ingenios noul produs Audi în cadrul târgului internaţional bianual din Belgia, un eveniment dedicat decoraţiunilor interioare şi obiectelor de mobilier.

Audi a vrut să demonstreze că noul TT Coupe are capacitatea de a fi considerat de către unii oameni o declarraţie de stil, în ton cu noile tendinţe.

Nu este pentru prima dată când un constructor auto decide să îşi îmbrace maşina într-un strat de metale preţioase sau decorative. Recent au fost promovate un Mercedes CLS cu un milion de cristale Swarovski aplicate pe caroserie şi un Beetle acoperit de 10.000 de monede.

Comentarii (3)

  • Serios?
    3 1
  • doamne, ce risipa de ciocolata...
    5 1
  • AstonMarin
    as manca ciocolata aia in 10 min, doar asa am ajuns la 98 de kg.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru