Noul BMW Seria 4 facelift: tehnologie laser pentru stopuri și sistem mild-hybrid pentru M440i

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 31.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre facelift-ul primit de Seria 4. Pe lista cu noutăți regăsim stopuri cu tehnologie laser, dar și motorizare mild-hybrid pentru versiunea M440i xDrive.

BMW Seria 4 tocmai a primit un facelift, iar, așa cum era de așteptat, noutățile se aplică atât variantei Coupe cât și Cabrio. Lansarea pe piețele internaționale este programată pentru luna martie.

Până atunci, hai să trecem în revistă îmbunătățirile propuse de modelul german.

Așadar, înainte de toate, BMW a pregătit stopuri cu tehnologie laser, care pot fi bifate opțional. Ele sunt standard pe versiunea M440i, după cum transmit reprezentanții companiei. Și farurile au fost revizuite, iar clienții pot opta pentru jante noi, cu diametrul de 19 inch.

Paleta de culori exterioare a fost și ea extinsă, odată cu noile nuanțe Verde Cape York și Roșu Vegas.

De asemenea, versiunile 430i și M440i au primit o serie de accente noi, cum ar fi o grilă neagră, cu finisaj lucios, cu embleme M, accente cromate cu finisaj mat și terminații negre pentru sistemul de evacuare. De asemenea, există pachetul exterior M Carbon care propune mai multe elemente din fibră de carbon.

Și pentru habitaclu există o serie de îmbunătățiri minore, cum ar fi noul volan cu padele pentru schimbarea vitezelor, scaune sport standard, sistem de lumină ambientală revizuit, prize de aer noi și, deja celebrul, ansamblu Curved Display cu sistemul multimedia iDrive 8.5.

În ceea ce privește motorizările, tehnologia mild-hybrid este acum disponibilă pentru toate motorizările cu 6 cilindri în linie și pentru unitatea diesel cu 4 cilindri.

Așadar, versiunea M440i, echipată cu motor de 3.0 litri twin-turbo, cu 6 cilindri, dispune de 374 CP și 500 Nm, dar oferă acum un surplus de 11 CP și 200 Nm, "pentru mai mult de 10 secunde".

Așa cum spuneam, BMW Seria 4 facelift va debuta pe piață în luna martie 2024.

via BMW

Comentarii (7)

  • Nu prea e nici un facelift cu grila aia oribila. Nu e ca e mare, ci opur si simplu de prost gust, nu are nici un dumnezeu ca design.
    De altfel tot stilul bmw de curand s-a cam dus pe apa sambetei de cand cu noul sef de design, croat sau ce dumnezeu natie de sarbi este.
    5 4
  • Nu ne place nici facelift ul dar cel mai probabil și ăsta se va vinde pe rupte, dovada că designerii știu ce fac.

    Citeam tot pe automarket o știre cum că BMW XM este cel mai vândut model de lux din Europa. Nici ăla nu îmi place cum arată, dar trebuie să recunosc că l-am văzut pe stradă și nu îmi puteam lua ochii de la el, și cred că pentru public țintă acel design lovește fix unde trebuie. Opulence, I has it!
    2 2
  • ///COR/// 33'
    @Alin
    De acord. Dar sunt sigur ca peste 10 ani , aceste modele actuale o sa ni se para la fel de frumoase ca cele vechi din anii 80 90 2000. In 2030 40 o sa arate SF BMW si nu il vom mai recunoaste ca si linie veche. O sa ne uitam lung la astea de acum ce frumoase erau. Asa e in orice epoca. La inceput nu ne place , iar cand se antichizeaza parca ceva incepe sa ni se para frumos la ele si le respingem ca design pe cele noi aparute.
    2 2
  • @///COR 33
    E90-ul nu era frumos nici in 2005t, nu e nici acum. Cele mai multe BMW-uri insa sunt robuste si imbatranesc mai frumos decat alte masini (ma refer la cum sta tabla pe ele dupa 10 ani)
    1 3
  • La XM am anumite rețineri, dar cum deja a bifat cumpărători, asta este… În schimb M4 este superbă, iar grila (care unora nu le place), în realitate arată excelent și mai ales la M4 are sens “exagerarea”.
    1 1
  • Andrei
    Nu conteaza ca clientii tinta nu au gust. Important e sa aiba bani.
    3 0
  • George Simion
    pt cine asculta tzanca uraganul sunt frumoase..ncsf
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru