Noul BMW Seria 4 Gran Coupe va avea avanpremiera în România în cadrul unui eveniment de gaming

de Alexandru Monenciu
Marti, 26.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW România anunță că noul Seria 4 Gran Coupe va fi prezentat, în țara noastră, în cadrul Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment de profil organizat în România.

Noua generație BMW Seria 4 Gran Coupe a debutat la începutul lunii iunie. Modelul bavarez a crescut în dimensiuni, iar pasagerii au mai mult spațiu în habitaclu decât în cazul iterației anterioare. Așa cum era de așteptat, a primit toate modificările estetice ale actualului Seria 4.

În România, noul Seria 4 Gran Coupe va avea avanpremiera în cadrul Bucharest Gaming Week, cel mai important eveniment dedicat jocurilor video (și implicit sim racing-ului) organizat în țara noastră. Acesta se desfășoară în perioada 25 - 31 octombrie.

Sim racing-ul este o activitate cu care divizia BMW România cochetează de ani buni prin campionatul național Racing League România.

via BMW 

Comentarii (2)

  • Adrian
    Ce-i cu clanțele alea de Dacia 1310 bai BMW. Isi suceste omu mana ca sa deschida usa ...
    3 1
  • Cred că era Dacia NOVA, pe 1310 eu nu țin minte “clapeta”… oricum pentru un BMW este cel puțin inestetică, la partea funcțională pare sa fie mai ok din punct de vedere ergonomic sau cel puțin așa zic uni care studiază aspectele astea.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru