Noul Hyundai Bayon facelift: informații și imagini oficiale

de Tiberiu Safta
Joi, 18.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a lansat oficial noul Bayon facelift. Crossover-ul de dimensiuni mici al mărcii sud-coreene primește un design revizuit la exterior, precum și un interior nou, cu mai multe dotări în standard, cum ar fi iluminare LED.

Constructorul sud-coreean a prezentat noul Bayon facelift. Cu această actualizare, cel mai mic crossover din gama Hyundai primește acum un design nou, mai ascuțit la exterior, dar și un interior reîmprospătat, cu mai multe dotări în pachetul standard.

LUMINI DE ZI UNITE

Noul Bayon facelift va putea fi recunoscut ușor după bara de protecție cu un design nou, care încorporează o grilă nouă, mai lată și mai ascuțită față de versiunea precedentă. De asemenea, luminile de zi LED subțiri sunt acum unite printr-o bandă iluminată, iar sub farurile principale sunt acum sculptate prize de aer noi. Inclusiv în partea din spate avem o bară de protecție redesenată, care integrează lumini de ceață și de marșarier noi.

Noul model primește și jante noi de 16 și de 17 inch, iar paleta de culori cuprinde 9 nuanțe diferite. Bineînțeles, Hyundai oferă și vopsele two-tone pentru noul Bayon facelift.

INSTRUMENTAR DE 10.25 INCH

Noutăți avem și în habitaclu, acolo unde primești acum un instrumentar LCD de 4.2 inch și un ecran central de 10.25 de inch în standard.

Opțional, poți alege un instrumentar digital de 10.25 de inch, cu interfață grafică ce poate fi schimbată. Sistemul multimedia este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto, iar aici mai primești și o tavă de încărcare wireless, două porturi USB-C, un port USB-A și un sistem audio Bose.

Față de modelul precedent, habitaclul noului Hyundai Bayon facelift primește acum iluminare LED. Opțional, este disponibil și un sistem de iluminare ambientală multicoloră.

Noul Hyundai Bayon facelift primește și o serie de sisteme de siguranță avansate, printre care amintim de: Lane Following Assist, Forward Collision-Avoidance Assist cu funcție Junction Turning, Smart Cruise Control bazat pe navigație, asistent avertizare unghi mort cu funcție de prevenire a coliziunilor, Driver Attention Warning și Leading Vehicle Departure Alert.

Deocamdată, Hyundai nu a dezvăluit nicio informație despre motorizările noului Bayon facelift. Prețurile, de asemenea, sunt necunoscute.

via Hyundai

Comentarii (4)

  • Recunosc ca sunt impresionat de cei de la Hyundai. Modelul asta nu-mi placea deloc. Acum au reusit cumva sa-l faca foarte atragator. Bravo lor!
    2 2
  • Je ne comprends plus rien, Pourquoi Bayon et pas Kona ?
    1 0
  • Mai bine îi faceau back lift, pentru că spatele era/este problema la modelul acesta.
    2 3
  • AdnMercedes
    Dețin acesta mașină cu motor 1,2,excelență,bine făcută,spatele este fff original în marea comună de mașini ,vă recomand și conduc zilnic o steluța germană dar sunt impresionat de mașinuța BAYON.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru