Noul Mercedes-Benz Clasa V Marco Polo facelift: pachet AMG Line și comenzi noi pentru funcțiile de camping

de Tiberiu Safta
Luni, 28.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a prezentat oficial noul Clasa V Marco Polo facelift, versiunea campervan a monovolumului german. Noua versiune actualizată aduce, printre altele, un pachet vizual AMG Line, precum și comenzi noi pentru funcțiile de camping ale modelului.

Continuă seria de lansări în cadrul Salonului de Rulote de la Dusseldorf. De această dată, este rândul celor de la Mercedes-Benz să prezinte un nou campervan, Clasa V Marco Polo facelift. La fel ca versiunea obișnuită a monovolumului german, noul Clasa V Marco Polo primește o grilă nouă, de dimensiuni mai mari, mai multe ornamente decorative cromate și o semnătură luminoasă nouă a luminilor.

Noua versiune campervan este disponibilă și cu pachetul exterior AMG Line, care aduce o ramă iluminată LED în jurul grilei, faruri LED Multibeam, o semnătură luminoasă nouă pentru stopuri și o bară față nouă. În habitaclu, modelul primește ecrane de 12.3 inch pentru sistemul multimedia și pentru instrumentarul digital, alături de aeratoare noi, o consolă centrală redesenată și un volan cu un design nou.

Pe partea de camping, Clasa V Marco Polo primește un plafon retractabil și cu pat, o bucătărie mică, o banchetă care se poate rabata în pat, o masă pliabilă și un dulap mare.

Modelul beneficiază și de interfața MBAC prin care mai multe funcții de camping pot fi controlate de la volan via ecranul central sau chiar prin smartphone. Inclusiv suspensia pneumatică poate fi controlată special pentru nivelarea mașinii în zone mai înclinate.

Mercedes-Benz nu a divulgat detalii tehnice despre noua versiune.

via Mercedes-Benz

Comentarii (5)

  • Banditos
    dupa toate acuzele ca "astia vrea sa ne fure volanul din mana" e ciudata aceasta inflatie de campervan-uri ce caracterizeaza fix ideea de libertate de miscare.
    3 0
  • Cu riscul asumat…. parca toți o luam cu cortul, o grămadă de opțiuni pe aceasta tema :))))
    3 2
  • Trilulilu
    Au luat-o pe arătură producătorii de mașini, care mai de care cu variante de ieșit în natură. Bă băieți, este unii care fac caroserii dedicate așa că stați în bancă voastră. In loc să băgați milioane in desene pe asfalt total inutile, mai bine mai reduceți preturile la mașini sau mai modificați câte ceva pe la motoare să consume mai puțin.
    2 2
  • @Trilulilu
    Corect, parca vor sa reinventeze coviltirul de 5*
    1 1
  • Trilulilu
    Banditos, ideea rămâne în picioare. Astea-s metode de a rămâne relevanți în presă, de obicei, când o iau în jos vânzările.
    Uite ce se pregătește:

    https://r3media.ro/cluj-iasi-si-alte-15-orase-din-romania-s-au-angajat-sa-ajunga-la-zero-net-emisii-co2-pana-in-2040-obiective-reducerea-consumului-de-carne-de-lapte-de-haine-noi-si-de-masini-pentru-locuitori/
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru