Noul Mercedes-Maybach Clasa S nu se predă: a primit și un motor V12

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini cu noul Mercedes-Maybach S680, echipat cu motor V12. Destul de interesant, acestea nu sunt însoțite de un comunicat de presă.

După ce, în urmă cu câteva săptămâni, a publicat un teaser care anunța debutul unui Mercedes-Maybach Clasa S echipat cu motor V12, gigantul german Daimler a dezvăluit acum primele imagini cu versiunea de top a limuzinei.

Așa cum spuneam, acestea nu sunt însoțite de un comunicat de presă care să detalieze noutățile pe care le aduce acest Mercedes-Maybach S680.

Din imagini se poate observa că versiunea cu motor V12 preia foarte multe dintre elementele estetice ale modelului V8. Printre ele se numără și tema exterioară bicoloră sau detaliile cromate, completate de un set de jante cu design nou.

Nu lipsesc emblemele V12, montate pe aripile față, care te anunță că nu ai de-a face cu un simplu Mercedes-Maybach Clasa S.

În lipsa unor detalii tehnice, putem doar specula că unitatea V12 twin-turbo, de 6.0 litri, va dezvolta peste 600 de cai putere. De asemenea, este posibil ca aceasta să fie alăturată, în premieră, unui sistem de tracțiune integrală 4Matic.

via Daimler

Comentarii (13)

  • numai bun
    să fie becalizat
    8 2
  • Berbecali
    Frumoasa e,scumpa e,incapatoare e,intra lejer patru oi in portbagaj,patru pe bancheta spate,un berbec si-o oaie pe scaunele fata si doua kile de branza sarata in frigiderul din cotiera.
    14 2
  • Era unu' pe aici care zicea ca alta prestanta ai intr-un Mercedes,altfel de vede lumea la volan in Mercedes in comparatie cu Bembeu sau Haudi. Da,bosulica,asa,e,altfel te privim,mai ales atunci cand ai juma' de masina haurita si pele alba la interior.Stiu,stiu,sunt amarestean iar strugurii acri,acus ii transform in vin de oftica.
    7 7
  • Jorj Becali:

    "un Maybach nu e Maybach destul daca nu are o aripa indoita"
    9 2
  • @Fanel
    Indoita cu ranga!
    7 1
  • bravos
    nu descuraja sandele. o sa faca si conferinta, si o masa cum se cuvine la case mari, dar mai dureaza pana va traduce articolul pe care pe care vi-l da sa-l publicati.
    3 3
  • Seriff
    Rusine Mercedes, de ce nu e electrica, mor ursii de la noxe si Edikk de ciuda ca nu are bani de asa ceva
    12 3
  • inexorabil
    Ecranedes Ecranbach cu puţin V12. Au feşTESLIT-o.

    Nu mai pot de atâta fascinaţie.
    11 7
  • Edikkk
    Pentru moşi băşinoși care încă mai vânează lei, elefanţi şi urşi

    Bleahhh

    Îi doare în pix dacă moare ce lasă în urmă
    5 9
  • @iedikk
    Da' daca era electrica tot asa ziceai?Io cred ca juisai pe tastatura.
    4 2
  • inexorabil
    Mai degrabă pentru “prinţi” din UERSS cu oroare epică de “iliberalism” (dacă acesta din urmă se bucură de vreo lighioană aşa, mai aparte, atunci poc-poc! – prinţişorul nu ratează ocazia).

    Deviza fiind, aşadar: “La noi eco, la voi Geco”.
    9 4
  • Johnny
    Pe langa grila lucioasa si plastifiata de pe electrice, alta tampenie la Mercedes, de data asya legata de marketing. Daca vii cu un subbrand de ce pastrezi celelalte denumiri la modele? Este echivalent cu un sabotaj. Vino frate cu o noua linie de denumiti la Maybach sa le dai personalitate, asa e doar un amalgam din care nu se intelege nimic
    8 1
  • Seriff
    Masina ideala pentru parlamentari, ca na, aia care dau legi cu interzis diesel, cu interzis noxe, cu propaganda ECO, da exact aia merg zilnic cu Mercedes V12, cu Maybach, cu A8, pai ce credeti ca merg ei cu Zoe, Coe sau Nissan frunza? Alea le vand fraierilor care pun botul la vrajeala lor.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru