Noul MG Cyberster, cel mai puternic model din istoria mărcii: 544 de cai putere

de Tiberiu Safta
Marti, 27.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
MG Motor a dezvăluit detaliile importante despre Cyberster, noul model de performanță al mărcii anglo-chineze. De altfel, cu cei 544 de cai putere ai săi, MG Cyberster este cel mai puternic model din istoria mărcii.

După o lungă perioadă de așteptare, a venit momentul să cunoaștem detaliile importante despre MG Cyberster, noua decapotabilă de performanță a mărcii anglo-chineze. Noul model este unul electric și vine în două versiuni diferite.

Prima versiune primește un singur motor electric de 340 de cai putere și 475 Nm. Aceasta accelerează de la 0 la 100 de km/h în 5.2 secunde, iar motorul antrenează roțile din spate. Cealaltă versiune primește două motoare electrice și, implicit, tracțiune integrală. În cazul acestei versiuni, propulsorul dezvoltă 544 de cai putere și un cuplu de 725 Nm. Accelerația de la 0 la 100 de km/h este realizată în doar 3.2 secunde.

Cu alte cuvinte, noul MG Cyberster este cel mai puternic model de serie din istoria mărcii. Versiunea cu un singur motor primește o baterie de 64 de kWh, în timp ce versiunea cu două motoare primește un acumulator de 77 de kWh. Autonomia celei mai puternice versiuni este de 580 de kilometri în regim CLTC.

Alături de detaliile despre propulsor, MG mai anunță și culori exterioare noi pentru Cyberster.

Astfel, decapotabila electrică va putea fi vopsită în alb New English, roșu Dynamic, gri Camden, argintiu Cosmic, galben Inca și negru. De asemenea, noul model primește și portiere cu deschidere de tip foarfecă, iar plafonul poate fi vopsit în negru.

MG Motor nu a anunțat deocamdată prețurile noului model. Acesta va fi disponibil și în România, în curând.

via MG Motor

Comentarii (1)

  • Gregor
    Pare o copie 1/1 cu Alpine A110.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru