Noul Opel Astra GSe: sistem plug-in hybrid și 225 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 28.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat primele imagini și informații despre noua versiune Astra GSe. Disponibilă și în variantă break, sau Sports Tourer, aceasta dispune de 225 de cai putere dezvoltați de un sistem de propulsie plug-in hybrid.

În urmă cu două săptămâni, constructorul german de automobile a anunțat reînființarea diviziei GSe pentru viitoarele modele de performanță electrificate.

Acum a venit momentul să facem cunoștință cu primele modele Opel care marchează relansarea acestei divizii. Este vorba despre Astra GSe, respectiv, Astra Sports Tourer GSe.

Înainte de toate, vorbim despre un sistem de propulsie plug-in hybrid care dezvoltă 225 de cai putere și 360 Nm cuplu. Opel propune îmbunătățiri la nivelul direcției, suspensiei și sistemului de frânare.

De asemenea, suspensia încorporează amortizoare cu tehnologie Koni FSD, iar garda la sol a fost coborâtă cu 10 milimetri, comparativ cu un Astra standard. Acest lucru va îmbunătăți comportamentul mașinii pe viraje, dar și la viteze mari pe autostradă.

Noul Opel Astra GSe va putea fi recunoscut după jantele cu diametrul de 18 inch, inspirate de cele utilizate de conceptul Manta GSe. Avem apoi emblemele GSe, spoilerul față specific și scaunele sport cu părți îmbrăcate în Alcantara.

Potrivit constructorului german, până în 2024, fiecare model din portofoliu va avea cel puțin o versiune electrificată.

via Opel

Comentarii (2)

  • Romică
    Mă așteptam la maxim 250-60 cp
    2 0
  • Junkcar
    Cel mai misto model din clasa asta clarr
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru