Noul Opel Zafira Life Crosscamp este o autorulotă: are chicinetă la bord și trei paturi

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 03.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a colaborat cu nemții de la Crosscamp pentru a dezvolta noua rulotă Zafira Life Crosscamp. Aceasta este disponibilă în două versiuni, Lite și Flex.

Cum primăvara a sosit oficial, iar temperaturile încep să crească, lumea se pregătește să iasă din casă și să pornească în aventuri la mare sau la munte. Pentru ca excursiile să fie memorabile, ai nevoie de o mașină pe măsură.

Una care, de ce nu, să îți fie casa departe de casă. Și ce autovehicul îndeplinește mai bine acest criteriu decât o rulotă?

Pentru iubitorii de natură, dar nu numai, Opel a lansat acum noul Zafira Life Crosscamp, o rulotă dezvoltată împreună cu o companie germană și disponibilă în două versiuni: Lite și Flex.

Printre echipamentele specifice prezente la bord se numără o plită pe gaz, diferite cutii pentru stocare, loc special pentru depozitarea unei butelii de 1.8 kilograme. O ladă frigorifică cu capacitate de 13 kilograme poate fi instalată între scaunele față, iar al doilea rând de scaune se transformă într-un pat cu dimensiunea de 140x200 cm.

Asta dacă nu îți sunt de ajuns celelalte două paturi de 120x200 cm poziționate sub plafonul extensibil.

Noul Opel Zafira Life Crosscamp poate fi comandat și cu o configurație de șapte locuri.

Pentru ca toți pasagerii să fie în siguranță, lista cu sisteme de asistență include, printre altele, frânare de urgență automată, asistent la pornirea din pantă, asistent la menținerea benzii de rulare, pilot automat semi-adaptiv sau sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere.

Tot în standard sunt oferite scaunele față încălzite, sistemul multimedia cu integrare pentru telefonul mobil sau sistemul de climatizare pe două zone.

Camera de marșarier cu vedere la 180 de grade, sistemul Park Pilot, Head-up Display-ul, OpelConnect și sistemul de tracțiune IntelliGrip sunt opționale.

În Germania, noul Opel Zafira Life Crosscamp Lite costă cel puțin 44.499 de euro. Pentru versiunea Flex, prețul de pornire urcă la 45.999 de euro.

via Opel

Comentarii (6)

  • Klaun Johanis
    La cat costa trebuie sa faci aproape un an de zile meditatii cu copiii de liceu sa ti-o poti permite si nu merita apoi,ca nu pleci mai mult de doua saptamani pe an cu ea.
    8 4
  • LUCCI LUCIANO
    Ha !Ha ! Ha ! 46.000 , un Peugeot Partner . cu sigla Opel si o butelie de miniaragaz .....Pai Fiat iti da la 39.000 autorulota, direct, cu tot ceea ce inseamna aceasta, nu o duba cu canapele modulare si.....o butelie.Plus ca de 7000 de coco, te plimbi , minim, 5 ani. Si, va rog, nu-mi veniti cu d-alea ca ,, Ce Fiat ? ...Ca face masini proaste ...''samd. Ca nu mai tin de mult astea.
    14 5
  • Octavian
    Lucci, nu prea esti la curent cu autorulotele.
    Nu exista autorulota cu 40k, iar Fiat nu produce (el) autorulote ci doar furnizeaza sasiul (tabla si motorul) catre diversi "integratori". O autorulota complet echipata costa mult mai mult.

    Ref la acest Opel... hmm nu mi-as lua autorulota fara baie.
    8 1
  • @Octavian
    Baia este in curte.
    Numai ca trebuie sa ai un bat la tine sa alungi cainii.
    7 0
  • inexorabil
    Bla-bla-bla. Nimic altceva nu contează, dacă articolul nu face referire la pandemie. Şi cum îşi permite acea individă din imagini (o infractoare!) să surâdă, în loc să poarte ultra-salvatoarea mască???
    Buey, ce dreaq, să stea lumea prin case, nu să sfideze dumnezeieştile de autorităţi medical-politice (scuze, invers). Este şi posibilităţi de excursii virtuale gârlă. Retarzi!

    Hm, cum îmi stă în postura nespecifică de hashtagist? Se aprobă au ba?
    8 5
  • LUCCI LUCIANO
    @Octavian- Nu , nu sunt la curent cu autorulotele, dar trec zilnic pe langa reprezengtanta Fiat si au la vanzare , cu sigla Fiat, autorulote. De la 39.000. Euro. Bucata.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru