Noul supercar creat de Gordon Murray este deja sold out. Costă 1.65 milioane de euro

de Alexandru Monenciu
Luni, 07.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul supercar T.33, creat de legendarul Gordon Murray, este deja sold out. Vor fi produse doar 100 de exemplare, iar prețul unuia pornește de la 1.65 milioane de euro (fără taxe).

La finalul lunii ianuarie, compania fondată de legendarul Gordon Murray (creatorul lui McLaren F1) a lansat un nou supercar. Numele său este T.33 și vine echipat cu un motor V12 de 3.9 litri, aspirat natural, care dezvoltă 615 cai putere și 451 Nm cuplu.

Producția este limitată la doar 100 de exemplare și, potrivit producătorului, toate au fost deja vândute. Prețul unuia pornește de la 1.65 milioane de euro, fără taxe.

Performanțele noului T.33 sunt încă necunoscute, dar știm că are o masă proprie de 1.100 de kilograme. Clientul poate opta fie pentru o transmisie automată, fie pentru una manuală, ambele având 6 rapoarte.

Supercar-ul vine echipat cu frâne Brembo carbon-ceramice, eleron activ și diverse elemente aerodinamice care țin mașina "lipită" de asfalt.

Livrările sunt programate să înceapă în 2024.

via Gordon Murray Automotive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru