Gordon Murray pregătește un nou supercar. T.33 va debuta în 27 ianuarie

de Alexandru Monenciu
Vineri, 07.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gordon Murray Automotive a anunțat debutul unui nou supercar. Denumit T.33, acesta se va situa în gamă sub T.50, și va debuta oficial în 27 ianuarie.

Gordon Murray, geniul din spatele unor modele legendare, cum ar fi McLaren F1, a revenit în 2020 cu o nouă creație. Ne referim aici la T.50, privit ca un succesor spiritual al lui McLaren F1. Anul trecut, T.50 a primit o ediție specială, un omagiu adus fostului pilot de Formula 1 Niki Lauda.

În 27 ianuarie, Gordon Murray Automotive va prezenta lumii întregi o nouă mașină. T.33, pentru că așa se va numi, este descris ca fiind "cel mai rafinat Supercar GT din lume." Acest lucru ne duce cu gândul la o suspensie ceva mai confortabilă, un interior mai spațios și care pune accentul pe lux.

Deși nu a precizat în comunicatul de presă, compania britanică va păstra, cel mai probabil, configurația cu 3 locuri (specifică lui Murray) și motorul Cosworth V12 de 3.9 litri.

Numele sugerează că T.33 va fi poziționat în gamă sub T.50 și va fi, așadar, mai accesibil. Noul supercar al companiei va fi produs la noua uzină din Surrey (Anglia).

via Gordon Murray Automotive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru