Noutăți pentru Bentley Bentayga: scaunele Airline Seat Specification, disponibile pentru toate versiunile

de Tiberiu Safta
Miercuri, 27.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul de lux Bentayga. Cea mai mare noutate este reprezentată de scaunele avansate Airline Seat Specification, disponibile acum pentru toate versiunile lui Bentayga.

Începând din această toamnă, Bentley Bentayga primește o serie de noutăți pentru toate versiunile SUV-ului de lux. Cea mai mare noutate este reprezentată acum de scaunele din spate avansate Airline Seat Specification, care integrează propriul lor sistem de climatizare și care reglează automat temperatura.

Până acum, aceste scaune erau disponibile exclusiv pentru varianta cu ampatament alungit a lui Bentayga. Acum, însă, scaunele Airline Seat Specification sunt disponibile pentru toate versiunile SUV-ului, chiar și pentru varianta cu ampatament standard.

De asemenea, versiunile Bentayga S și Azure primesc acum în standard un sistem de direcție integrală. Acesta este disponibil ca dotare opțională pentru celelalte versiuni. Alte noutăți includ o serie de sisteme avansate în standard, cum ar fi: asistent inteligent pentru parcare, vedere panoramică 3D și un asistent pentru situații de urgență. Mai mult, instrumentarul poate afișa 3 stiluri noi ale ceasurilor de bord, precum și vizualizarea traseului în timp real.

Clienții noului Bentayga actualizat vor mai primi și covoare confecționate din nailon reciclat, alături de un sistem audio Bang & Olufsen cu difuzoare iluminate.

Inclusiv sistemul de climatizare este îmbunătățit. Acesta va putea acum să monitorizeze calitatea aerului în habitaclu și să regleze aerul pentru a menține o calitate bună. Mai precis, sistemul de climatizare poate anticipa zone cu un nivel ridicat de aer poluat și va comuta automat pe modul de recirculare a aerului.

La final, lista de noutăți mai include și 8 nuanțe noi pentru exterior, precum și jante noi de 21 de inch care pot avea 3 finisaje diferite.

via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru