Nu vă place noul Opel Astra? Poate vă atrage mai mult sora ei sportivă

de Bogdan Mirică
Luni, 26.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru cei care consideră că designul noului Opel Astra a stârnit multe controverse, fiind acuzat că s-a inspirat prea mult din generația anterioară, există o soluție de compromis.

Deși abia s-a lansat pe piața europeană, noua generație Opel Astra ar putea fi criticată de unii cârcotași pentru designul său conservator, prea apropiat de cel al generației anterioare. Pentru astfel de situații, Irmscher, tunerul de casă al constructorului din Russelsheim, a găsit o soluție de avarie.

Este vorba despre un pachet de tuning generos, care modifică aspectul exterior și oferă compactei un look sportiv, apropiat de pretențiile publicului tânăr. Exteriorul primește o grilă revizuită, care include acum elemente din fibră de carbon sau inox. Tema culorii negre continuă cu o serie de dungi aplicate pe capotă și în lateral, exact la nivelul nervurilor caroseriei.

Esential 30 de mm este diferența dintre garda la sol a versiunii standard și cea tunată de Irmscher.
Jantele sunt și ele noi și pot fi comandate cu dimensiuni cuprinse între 16 și 19 inch. Suspensia standard poate fi înlocuită de una sportivă, care coboară garda la sol cu 30 de mm.

Pentru cei care nu se mulțumesc doar cu câteva accesorii estetice, Irmscher promite și o serie de modificări mecanice.

Acestea vor ajuta motorizările diesel și benzină să ofere până la 30 de cai putere în plus, față de potențialul standard.

via wcf

Comentarii (1)

  • Hmm...
    nu.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru