O casă de lux din Noua Zeelandă vine la pachet cu o Tesla Model Y cadou

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O casă din Auckland, Noua Zeelandă, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 1.1 milioane de dolari. La pachet, viitorul proprietar va primi și o Tesla Model Y cadou.

Piața imobiliară din Noua Zeelandă trece printr-o criză, dar proprietarul unei case din Auckland a ales o metodă mai puțin convențională să își vândă proprietatea, pentru a se asigura că anunțul său nu va sta prea mult pe internet.

Mai exact, viitorul proprietar va primi, pe lângă casă, și o Tesla Model Y cadou.

Potrivit anunțului de vânzare, casa costă echivalentul a 1.1 milioane de dolari. Are o suprafața de 476 de metri pătrați, 7 dormitoare, două bucătării, cinci băi, garaj și o parcare pentru 5-6 mașini.

În ceea ce privește mașina cadou, aceasta va fi comandată imediat după cumpărarea casei. Așadar, viitorul proprietar își va putea alege culoarea exterioară. Nu și versiunea, sau cel puțin acest detaliu nu este specificat în anunț.

Cel mai probabil, exemplarul va fi un Model Y entry-level, adică cel echipat cu un singur motor electric care angrenează puntea spate.

via Carscoops

Comentarii (21)

  • Octavian
    nu mai aveti alte stiri?
    13 4
  • Doice car
    În perioada sărbătorilor de iarnă primim mai puțini bani pentru reclamă mascată în articole, așa că facem și noi ce putem...
    9 4
  • Cucurbitaceu progresist
    Ha ha ha. Ce casa anosta! La fel ca si masina cu care vine la pachet. Pe bune acuma....
    10 4
  • Noul Lux
    Un gard din scânduri dispus în trepte este expresia luxului suprem în Noua Zeelandă.
    11 4
  • Colonelul
    Rupti in c,r, cu coada pe sus si vantul prin buzunare. Ce va pute casa asta amarastenilor.
    3 12
  • Din păcate nu doar imobiliarele se “duc în cap”, și nici nu a început cu adevărat dezastrul.
    Rivian renunța la parteneriatul cu Mercedes, pe față bla, bla… in realitate nu fac bani si nu-si permit dezvoltare. Europa nu mai poate cumpara masini cu peste 60.000, mai ales camionete.
    Stellantis închide o fabrica in SUA… nu are previziuni favorabile pentru piața electricelor.
    Tesla, mai trage mâța se coada vreo 2-3 luni, dar inevitabil bomba va exploda.
    Deja numărătoarea inversa a început… nimic mega bombastic pe vânzări in noiembrie, iar decembrie nu va produce nimic special deasemenea, sunt pe platou si se vor prăbuși.
    Să vedem cine are “tupeul” sa suprapună primul vânzările pe 2022 cu prognoza făcută anul trecut…
    Pe parte de stimulente (jăgmănirea săracilor pentru ca bogății sa-si ia gadgeturi), lucrurile se complica si vor scădea drastic sau chiar vor dispărea in unele țări. Nu este cazul României ca la noi avem excedent si nu știm cum sa cheltuim banii… doar restul au probleme.
    Edikkk and Co. puteți fi mândri ca ați dat vot de încredere pentru așa o mizerie si un furt…
    Un om cu caracter si cu moralitate nu poate aproba o asemenea subvenție care este din start incorectă prin simplul fapt că doar un procent infim (deja oameni cu bani), pot beneficia de așa ceva.
    Practic este discriminare pe față la cel mai înalt nivel.
    Nu văd mare diferența între mizeria de subvenție si lock down-utile COVID. Practic s-au luat unii după alți intr-un val de euforiei (nu mai știai ei cum sa pozeze in salvatorii bunicilor si a copiilor). Au reușit sa distrugă planeta, lanțurile de aprovizionare, au creat nevoi/cereri artificiale, după care țac-pac a dispărut tot si la fel si specialiștii lui peste prăjit care au băgat frica cât au putu si li sa dat posibilitate. Dacă-i da cineva un “microfon” la Edikkk va face la fel in cazul electricelor… nu-i așa ecologistule? Ca moare tot, balene, bebeluși, plante etc. Minciuni ieftine…
    10 5
  • @Colonelul
    Nu ne pute, dar, spre deosebire de tine, noi știm diferența dintre o casă decentă și una de lux. De aici și amuzamentul pe seama ei.

    Sursa crispării tale care e?
    11 2
  • Ce sa zic? Amuzant 'articolul'..ha ha. Ce nu inteleg e de ce au pus o gramada de poze cu casa cea gri care nu vad unde ar putea avea 7!! dormitoare plus 15 mii de bai...si ca sa citez un clasic in viata: "mult succes domnu neo zeelandez!" :)
    4 0
  • Cel mai mult îmi place la casa asta este că te poți uita la ceilalți în casă și eventual poți sări direct în cealaltă casă pentru un eventual menaj a trois. Oricum la români așa cum suntem noi nu s-ar aproba să ai mai puțin de 3 metri față de gard. Ăștia nu au nici măcar doi, de parcă nu ar avea pământ destul luat cu japca de la papuași.
    4 0
  • Mircea Badea
    asta e casa "in bloc". asculti muzica la casti...iar masina suv in disperarea aia de curticica..e perfect..

    @dutzu, te depaseste tehnologia, viitorul...multe..
    0 1
  • Asta pentru ca tehnologia lucrează pentru mine si nu invers… pot sa trăiesc bine’merci fără tehnologie pentru ca sunt ființa vie care știe sa pună mâna pe una alta, nu umanoid verde-transparent ca tine si Edikkk. Dacă rămâneți 10 minute fără “rețea” v-ați dus… dar este ok, nu va simte nimeni lipsa. Ce aberații visați voi pentru a ajunge din A in B? Câți vor, au nevoie si-si permit așa zisa tehnologie? Fi realist 5 secunde si îți dai seama ca pâine-i pâine de foarte mult timp si dacă o dai la creație iese altceva (pizza etc)… dar cine vrea pâine asta caută, culmea tot mai mult “de casa”!!! Fi punctual si concret, ce anume din tehnologie noua te dă pe spate? Ce ți-a schimbat semnificativ experiența de la volan in ultimii 3 ani? De ce ai mai avea nevoie intr-o masina? Dar, hai cu chestii reale nu avioane gen Plaid, Lucid Air… ca alea sunt in primul rând gadgeturi si au ca funcție secundara si transportul de persoane.
    De ce Logan, Duster, Sandero, Corolla, Ceed, Elantra, etc s-au vândut foarte bine?… pentru ca erau ieftine!!! Când se sare calul și mai puneam “una, alta” implicit creste costul.
    Eu cred ca avem nevoie de mai putina tehnologie, deconectare de virtual, conectare cu o carte (chiar si Kindle) sau cu familia, prietenii. Am grup de prieteni si ne întâlnim aproape săptămânal fără telefoane, adică plecam de acasă fără telefon, ne întâlnim la locul stabilit si petrecem timp făcând sport, jocuri etc. Unde si cu cine mergi ar trebuie sa fie scopul, iar dacă-ți permiți o masina cu briz, briz-uri ar fi bine sa nu creeze griji, stres si obligații financiare care consuma bani care ar putea fi folosiți pentru chestii mult mai importante.
    Nu ai nici cea mai vagă idee cu ce ma ocup si cum ma descurc… îți pot spune doar atât, pot sa aleg ce vreau sa fac si când vreau sa fac si asta pentru ca îmi respect angajamentele si clienții… bafta!
    4 0
  • colonelul
    Amarastene, stii diferenta, dar nu iti permiti nici una.
    crispata e ma-ta.
    0 4
  • colonelul
    stiam ca re repezi s-o dai de gard. nu sunt colonel si nu pontez la SRI. M-am semnat asa ca s-o musti si sa te dai in stamba pe-aici. aproape imi pare rau de tine.
    Mana sus cine a citit toata polologhia pana la capat.

    Nimeni? nici o surpriza.
    1 1
  • @dutzu
    nu ti-e mila de copiii care se duc la scoala si merge pe langa noxice?!

    dar de cei care "se deconecteaza" pe o banca/spatiu verde la cativa metri de teava noxica(atat isi permit/gandesc..)

    Putin bombardeaza cu bombe.. multi altii cu teava de esapament...razboi chimic...
    1 2
  • @Colonelul vieții
    Am atins un punct sensibil, nu-i așa?
    Probabil că nu sunt singurul care ți-a remarcat crisparea și suporți greu să ți se evidențieze asta.
    ...pentru că îți aduce aminte că ești constipat și ai hemoroizi.
    :)))
    4 1
  • colonelul
    singurul punct sensibil care l-ai atins ti-e gaura c-rului.
    PS nimeni nu te crede ca se vand tastaturi maro.
    0 4
  • Clar ca nu ma bucura poluarea… de nici un fel. Dar cel mai mult ma-ntristeaza copiii abandonați in fata ecranelor, copiii in care se bagă alimente care-i distrug, copiii care nu au părinți pentru ca sunt “ocupați” șamd. Cam astea-s motivele pentru care nu dau doi bani pe așa ziși salvatori ai planetei, de fapt sunt printre cei mai mari paraziți si ei știu fooooarte bine asta. Tocmai de aceea vociferează, arată cu degetul, blamează tot ce pot ca sa distragă atenția.
    2 1
  • @Colonelul vieții
    Sunt convins că tu, prin natura suferinței tale, știi cel mai bine cât de sensibil e acel punct de care ai amintit.
    Hai, nu mai fii crispat, că nu a murit nimeni de hemoroizi. Fii bărbat și îndură-ți suferința cu dârzenie!
    2 0
  • colonelul
    creier de maimuta, esti nesatul cu un singur deget. nu intereseaza pe nimeni ce ti se intampla in pestera mintii si nici ce arati multimii din varful copacului. crengile au alt rol decat scarpinatul.
    0 1
  • @Colonelul vieții
    Din vârful copacului arăt obiectul obsesiei și durerii tale, care te face să fii veșnic crispat și antipatic.

    Ia niște laxative și bagă-ți și niște perfuzii în cap ca să te mai relaxezi.
    0 0
  • colonelul
    vrei sa te exprimi, dar nu reusesti. pentru ca esti doar un biped fara coloana vertebrala, insipid si cu frustrari uriase.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru