O echipă românească a ocupat locul 3 în lume la cel mai dur concurs organizat pentru angajații Audi

de Bogdan Mirică
Vineri, 18.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O echipă de specialiști Audi, compusă din oameni care activează în reprezentanțele din România, au reușit să ocupe locul 3 în lume, la cel mai dur concurs de excelență al constructorului din Ingolstadt.

Suntem obișnuiți să rezonăm atunci când aflăm că o mașină românească este lider de vânzări în Europa sau atunci când aflăm că un mare constructor deschide o fabrică în țara noastră. Însă, atunci când vine vorba despre oamenii din spatele acestor performanțe din industria auto, tindem să trecem cu vederea. Un exemplu recent de performanță în ceea ce privește serviciile, vine de la Munchen, acolo unde s-a desfășurat finala mondială Audi Twin Cup, un concurs global care caută să răsplătească excelența serviciilor pentru clienți.

În acest an, pentru prima dată, echipele de vânzări s-au alăturat celor After Sales, cu participarea a 26 de țări din întreaga lume. La categoria Vânzări, câștigători au fost specialiștii din India, urmați de reprezentativele Franței și Japoniei. La categoria After Sales, Elveția s-a impus, urmată de Australia și Germania. Însă, nu acestea au fost cele mai râvnite premii. La categoria vedetă, "Audi Twin Cup", echipa câștigătoare a fost cea a Statelor Unite, urmată în ordine de Canada și România.

Pentru a se clasa pe podium, ai noștri au trebuit să parcurgă probe de concurs foarte dificile.

Echipa a fost compusă din Andrei Jarda și Stelian Bompa-Oprea, tehnicieni de service la Autoworld Cluj-Napoca, Vlad Mocanu și Bogdan Hoitan, consilieri de service la Porsche București Vest 1, Sabrina Neguțu, Fabiola Ioniță, Florin Ioniță și Costin Crăciun, specialiști vânzări la Porsche Pipera.

Toți au făcut o echipă solidă, capabilă să fie declarată a III-a cea mai bună echipă Audi multidisciplinară din lume. Bineînțeles, cu SUA și Canada pe primele locuri, România a reușit să aducă și Europa pe podium, fiind echipa cea mai bună de pe Bătrânul Continent.

Comentarii (4)

  • Cand an citit titlul am crezut in sinea mea ca e vorba despre ingineri.
    3 1
  • no,in ce au constat probele? aburirea clientului?
    10 2
  • Foarte frumos… bravo lor!!!!
    4 0
  • oricine
    io cred că departajarea a fost făcută în funcție de numărul de cereri de reparații în garanție, respinse. Iar românii trebuiau să fie pe locul I că americanii mai scot și pistolul ca să convingă clienții nemulțumiți.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru