O nouă fabrică Tesla în Statele Unite: “Căutăm terenuri în centrul țării pentru Cybertruck Gigafactory”

de Paul Cosma
Miercuri, 11.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a anunțat că Tesla caută terenuri pentru o nouă fabrică în Statele Unite. Șeful constructorului american susține că Cibertruck Gigafactory va fi construită în “centrul țării”. Varianta Texas a fost vehiculată recent.

În prezent, Tesla deține două unități de producție a mașinilor electrice, una în SUA și alta la Shanghai. O a treia fabrică va fi construită în Europa, în apropiere de Berlin.

La începutul lunii februarie, Elon Musk a spus că Tesla are nevoie de încă o uzină, iar acum a transmis că se află în căutarea de terenuri pentru o nouă Gigafactory.

“Căutăm locații pentru Cybertruck Gigafactory. Va fi construită în centrul SUA,” a spus Elon Musk pe contul său de Twitter. De curând, șeful companiei a supus la vot varianta Texas ca locație pentru noua fabrică.

Elon Musk consideră că Tesla trebuie să-și suplimenteze producția de baterii pentru a construi vehicule precum Cybertruck și Model Y.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Mai au vreo cateva hectare de dezpadurit?Pentru ce? Ca sa produca gunoaie de unica folosinta cumparate de hippioti bogati care cred ca prin a consuma excesiv salvezi planeta, nu?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru