Gigafactory

Luni, 19 Septembrie 2022 | Industrie

Tesla: 10.000 de exemplare Model Y produse la uzina din Texas

Tesla anunță că a produs exemplarul Model Y cu numărul 10.000 la uzina din Texas. Săptămânal, aici se asamblează peste 1.000 de unități Model Y.
Vineri, 13 August 2021 | Industrie

Elon Musk: “Sperăm să începem producția din Germania în octombrie”

Tesla speră ca producția uzinei sale din Germania să înceapă în luna octombrie, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Elon Musk.
Miercuri, 28 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Tesla estimează începerea producției în Germania până la sfârșitul anului

Tesla estimează că va începe producția din Germania până la sfârșitul lui 2021, potrivit unui mesaj transmis de CEO-ul Elon Musk către investitori.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Industrie

Surse: Stellantis vrea să construiască o fabrică de baterii pentru mașini electrice în Italia

Grupul Stellantis ar putea să aleagă Italia ca destinație pentru o viitoare fabrică de baterii pentru mașini electrice, fiind în discuții cu autoritățile de la Roma, potrivit unor surse apropiate de situație.
Sambata, 22 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: “Există potențial pentru o fabrică Tesla în Rusia”

Elon Musk susține că Tesla se gândește să construiască o fabrică în Rusia, spunând că “există potențial” pentru acest proiect în cadrul unui eveniment organizat de guvernul de la Kremlin.
Marti, 16 Martie 2021 | Industrie

Tesla dă asigurări că uzina Gigafactory Berlin va începe producția în iulie

Tesla va respecta planul inițial prin care producția uzinei Gigafactory de lângă Berlin să înceapă în luna iulie a acestui, potrivit unor surse apropiate de situație.
Luni, 15 Martie 2021 | Industrie

Grupul Volkswagen vrea șase uzine Gigafactory în Europa până în 2030

Volkswagen are în plan să treacă 80% din gama lor de mașini electrice pe un format de baterie cu o singură celulă până în 2030. Asta va duce la construirea a șase uzine Gigafactory în Europa.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Industrie

O nouă fabrică Tesla în Statele Unite: “Căutăm terenuri în centrul țării pentru Cybertruck Gigafactory”

Elon Musk a anunțat că Tesla caută terenuri pentru o nouă fabrică în Statele Unite. Șeful constructorului american susține că Cibertruck Gigafactory va fi construită în “centrul țării”. Varianta Texas a fost vehiculată recent.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Elon Musk vrea o nouă fabrică pentru Tesla: varianta Texas a fost supusă la vot

Elon Musk își dorește o nouă fabrică pentru Tesla în Statele Unite, pentru a răspunde cererii clienților, iar statul Texas este o posibilă destinație pentru viitoarea Gigafactory.
Luni, 26 August 2019 | Industrie

Tesla caută locații pentru o fabrică în Germania: primele inspecții ar fi avut loc deja

Tesla se află în căutarea unor locații pentru a construi o fabrică în Germania, cea mai probabilă variantă fiind landul german Renania de Nord-Westfalia, potrivit informațiilor apărute în presa locală.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Industrie

Tesla ataca Europa: va construi o fabrică de baterii şi cumpără o companie germană specializată în echipamente pentru producţia de maşini

Tesla a cumpărat producătorul german de echipamente pentru maşini Grohmann Engineering şi a confirmat că va construi o fabrică de baterii în Europa, însă amplasarea acesteia va fi stabilită în 2017.

Tag-uri similare

Tesla, Gigafactory, fabrica de baterii tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru