O nouă imagine teaser cu viitorul SUV coupe Infiniti QX55: rivalul lui BMW X4 va fi prezentat în 11 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 05.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a publicat o nouă fotografie teaser cu viitorul QX55. SUV-ul coupe dezvoltat de niponi va fi prezentat în 11 noiembrie, debutul comercial pe piața din SUA urmând să aibă loc în primăvara anului viitor.

În luna august a anului trecut, Infiniti a publicat o schiță oficială cu viitorul QX55. Noul SUV coupe dezvoltat de constructorul nipon va avea la bază actuala generație Q50 și, conform informațiilor oficiale, va fi prezentat în 11 noiembrie în cadrul unui eveniment care se va desfășura exclusiv online.

Odată cu anunțul lansării, reprezentanții producătorului japonez au publicat o nouă imagine teaser cu viitorul QX55. De această dată, fotografia oferă câteva detalii cu partea din spate a SUV-ului coupe.

Conform oficialilor companiei, designul noului QX55 a fost inspirat și de vechiul SUV coupe Infiniti FX (din 2013 denumirea comercială a fost QX70).

 "Infiniti QX55 este un model uimitor care va ataca direct segmentul SUV, sectorul cu cea mai mare creștere la nivel global. Clienții vor aprecia designul special pregătit pentru SUV-ul coupe", a declarat în urmă cu un an Mike Colleran, vicepreședintele Infiniti. 

Viitorul concurent al modelelor BMW X4 și Mercedes-Benz GLC Coupe ar urma să preia motorul de 2.0 litri cu 272 CP disponibil în prezent în oferta QX50.

Noul Infiniti QX55 va fi disponibil pe piața din SUA începând cu primăvara anului viitor.

Ulterior, SUV-ul coupe va fi introdus și pe restul piețelor pe care activează constructorul nipon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru