O vilă de 16 milioane de euro din Los Angeles oferă gratis un Aston Martin, Bentley sau McLaren

de Alexandru Monenciu
Luni, 03.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O vilă situată în Beverly Hills, Los Angeles, a fost scoasă la vânzare pentru suma de circa 16 milioane de euro. Cine o cumpără, poate primi gratis fie un Bentley Bentayga EWB, fie un Aston Marin DBX 707, un McLaren GT sau un Aston Martin Vantage.

Beverly Hills este, poate, cel mai cunoscut oraș din lume. Situat în comitatul Los Angeles, orașul este alcătuit, în mare parte, din vile somptuoase deținute de actori de renume de la Hollywood.

O casă cu 5 dormitoare și 7 băi a fost scoasă la vânzare în Beverly Hills (mai exact pe celebrul Mulholland Drive). Costă circa 16 milioane de euro și, cel mai interesant, este că noul proprietar poate primi gratis un Bentley Bentayga EWB, Aston Martin DBX 707, McLaren GT sau un Aston Martin Vantage.

Singura condiție era ca vila să fie cumpărată înainte de 1 aprilie. Motivul este simplu: autoritățile au impus o taxă "de transfer" pentru toate casele vândute după această dată.

Taxa este de 4% pentru casele de peste 5 milioane de dolari și de 5.5% pentru cele ale căror preț depășește 10 milioane de dolari. Desigur, această taxă trebuie plătită de vânzător.

Vila despre care vorbeam are o suprafață de 882 metri pătrați, sală de forță, cinema, garaj încăpător și o priveliște impresionantă asupra orașului Los Angeles.

via Carscoops

Comentarii (5)

  • Prefer un ROVER 75 ! Hahaha
    3 3
  • Nu se mai vând termicele
    3 3
  • Mircea Badea
    e urata casa. si cam retro...spoturile alea din tavan fac umbre...aerul poluat...are padurice in spate?
    un nevera nu-s in stare sa ofere...
    0 2
  • Flu flu
    Ne se dă nimic gratis. În realitate prețul vilei este sub 12 milioane, dar ca un artificiu de marketing putem zice "gratis" unei mașini de 300k $.
    2 0
  • In timp ce unii se dau ca părerile si sarcasmele… alții au viața respectivă.
    Ultima lor problema este ce cred unii si alții …, salvarea planetei șamd. De fapt bogații nu au probleme. Nu săriți, ca nu-i vorba de bogații dubioși, ci de cei care sunt bogați de generații si știu cum să gestioneze situația. Asta nu înseamnă ca bogații nu au “uscăturile” lor…
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru