Casa perfectă pentru un împătimit auto: garaj pentru 10 mașini și un atelier de reparații

de Florin Ardeleanu
Marti, 02.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Această casă, care momentan este de vânzare în Texas, SUA, este perfectă pentru un împătimit auto. Proprietatea include un garaj pentru 10 mașini, cabină de vopsit și o colecție impresionantă de suveniruri cu temă auto.

Pasiunea pentru mașini trece dincolo de dorința de a avea un garaj plin cu modelele la care visai în copilărie. Până și locuința unui împătimit auto este construită și decorată într-un stil specific.

O astfel de casă tocmai a fost scoasă la vânzare în Statele Unite ale Americii, la 20 de minute distanță de Dallas și Forth Worth. Așadar, în statul Texas.

Proprietatea este întinsă pe o suprafată de 40.468 de metri pătrați, iar casa principală, de 689 metri pătrați, a fost construită în 2014. Terenul include și o zonă de recreere, un atelier auto cu elevatoare, cabină de vopsit, garaj pentru 10 mașini și o colecție impresionantă de suveniruri din lumea auto.

Printre acestea se numără și două pompe vechi de benzină, dintre care una a fost transformată în frigider de băuturi.

În ceea ce privește spațiile de locuit, proprietatea are în total cinci dormitoare și șapte băi. Casa principală și atelierul, cu pereți de sticlă, de care pomeneam mai sus pot găzdui până la 60 de persoane.

Dacă îți place ce ai citit până acum și crezi că te-ai putea muta mâine, trebuie să mai știi și că prețul este unul pe măsura pasiunii: 8 milioane de dolari.

via Zillow

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru