Maserati premiaza cel mai frumos garaj

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.07.2009
Maserati si revista Aritectural Digest au decis sa premieze cele mai inovative garaje, aflate in faza de concept sau in realitate.

Maserati propune un concurs inovativ pentru clientii si pasionatii brandului. Subsidiarul Fiat si-a unit fortele cu publicatia de design Arhitectural Digest si a incearcat sa premieze cele mai frumoase garaje. Concurentii si-au putut inscrie pozele sau prelucrarile digitale la doua categorii, "Ipoteze" si "Realitate", jurizarea fiind separata. Factorii de decizie au tinut cont de unicitatea, personalitatea si arhitectura spatiului propus.

La final, castigatorul categoriei "Realitate" a fost declarat Holger Schubert, un om de afaceri din California, care si-a prezentat propriul garaj, o adevarata camera de unde se poate admira o panorama a orasului Los Angeles. La categoria "Ipoteze" a fost premiat un concept in faza de constructie aflat in apropiere de Mount Pleasant, Carolina de Sud.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Intrebare
    Ok si premiul consta in ce?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru