Casa la care visează orice pasionat auto: garaj de 185 mp, construit în stilul anilor ‘30

de Tiberiu Safta
Luni, 09.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un american pasionat de automobile și-a construit o casă în care este inclus și un garaj de 185 de metri pătrați. Atât casa cât și garajul au fost construite în stilul anilor ’30, iar valoarea acestei case este echivalentă cu 1.3 milioane de euro.

Pentru foarte mulți pasionați de automobile, unul dintre cele mai mari visuri este acela de a avea un garaj mare în apropiere de casă. În unele cazuri, se întâmplă ca mulți să-și dorească să integreze un asemenea garaj chiar în propria lor casă. Așa este și cazul acestei case din statul Massachusetts din Statele Unite, unde garajul reprezintă o mare parte din clădire.

Întreaga clădire se întinde pe un spațiu de 278 de metri pătrați, iar exteriorul arată aproape ca orice casă normală. Secretul acestei clădiri se află, însă, la interior, acolo unde găsim un garaj imens, care ocupă 185 de metri pătrați. Garajul a fost decorat în stilul anilor ’30 și, de aceea, oferă un aer unic, al unor vremuri demult apuse.

În garaj sunt prezente nu mai puțin de 5 spații de parcare, alături de un lift hidraulic pentru a se putea lucra la mașini. Cu ajutorul celor 4 geamuri mari, garajul este foarte bine iluminat și dispune și de propriul sistem de încălzire.

Tot aici mai găsim perechi de bancuri de lucru, spații de depozitare și chiar câteva mese de birou.

Mai mult, există și două încăperi mici. Una dintre ele este o jumătate de baie, iar cealaltă este un mic bar, cu locuri pentru 4 persoane și un televizor modern montat pe perete.

Casa în sine se întinde pe restul de 93 de metri pătrați, iar mai multe echipamente, precum chiuveta și scaunele au un design inspirat tot din anii ’30. Pe lângă marele garaj, clădirea dispune de un singur dormitor și două băi, una aflată în garaj, menționată anterior. Clădirea este de vânzare și are un preț echivalent cu 1.3 milioane de euro.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Adrian
    Casa de 1,3 milioane, dar veceul tot in curte frate!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru