SUA: Garaj cu 40 de locuri de vânzare, casă inclusă

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 06.05.2011
O agenţie imobiliară din Statele Unite ale Americii intermediază vânzarea unui garaj cu 40 de locuri echipat complet, căruia îi este "ataşată" o casă în valoare de 3.95 milioane de dolari.

Un american vinde un complex de 600 de metri pătraţi care integrează o casă, un garaj cu 40 de locuri şi o parcare exterioară cu 60 de locuri. Agenţia imobiliară care intermediază vânzarea descrie proprietatea ca fiind "luxul suprem, neegalat în utiliăţi", garajul respectiv fiind echipat cu tot ceea ce este necesar servisării unei colecţii generoase de automobile. Casa ataşată garajului are o valoare estimată de 3.995.000 de dolari şi îi este destinată unui pasionat de automobile deosebit de înstărit, care doreşte să-şi îngrijească singur colecţia, fără a trebui să se deplaseze departe de casă pentru acest lucru.

Încăperea în care sunt ţinute uneltele este securizată, iar fiecare spaţiu din garaj are suficient loc de manevră. În partea din spate a garajului, proprietarul declară că există suficient spaţiu încăt să aterizeze cu un elicopter. În cazul în care clientul îi place să-şi invite prietenii pentru un weekend de reparat maşini, parcarea are 60 de locuri, iar terenul are spaţii amenajate special pentru rulote, incluzând canalizare specială şi infrastructură electrică.

Pentru pasionaţii de reparaţii în aer liber, zona din faţa garajului are nocturnă, iar pasionaţii de mecanică pot să-şi excercite hobby-ul la cel mai înalt nivel graţie uneltelor de nivel industrial puse la dispoziţie în atelier. Cât despre casă, aceasta are şase dormitoare şi sapte băi, alături de numeroase spaţii de locuit.

Proprietatea este localizată în California.

Via | Carproperty

Comentarii (3)

  • Cine stie ,cunoaste!
    4 2
  • Suprafata gresita
    Eu cred ca ati uitat un "0" la suprafata.
    3 0
  • Cristi13
    Eu zic ca pretu-i ok mai ales la cite scule sint in garaje
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru