OFICIAL: BMW dă startul producției noului X2

de Tiberiu Safta
Joi, 02.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele exemplare ale noului BMW X2 au ieșit pe porțile uzinei de la Regensburg. Noul SUV coupe a fost prezentat în această toamnă, iar acesta este disponibil și în România la un preț de pornire de 43.900 de euro.

În urmă cu aproape o lună am făcut cunoștință oficial cu cea de-a doua generație BMW X2. Față de iterația anterioară, noul model este transformat într-un SUV coupe, situat în gamă sub modelele X4 și X6. Alături de noua sa caroserie, modelul primește, în premieră, și o versiune electrică iX2 de 313 cai putere.

Acum, constructorul bavarez a dat startul producției noului model la uzina sa de la Regensburg din Germania. Primele exemplare de serie ale noului model au ieșit deja pe porțile fabricii, iar aici mai sunt produse și Seria 1 și X1. În total, BMW construiește circa 1000 de exemplare pe zi ale acestor modele la uzina de la Regensburg.

Noul BMW X2 este disponibil și în România la un preț de pornire de 43.911 euro.

via BMW

Comentarii (3)

  • Facem SUV-uri cupe si apoi urlam pana facem verde-n gat ca murim si nu putem respira. Logica beton pana mai sus de genunchiul broastei.
    1 3
  • Alex(a)… pe bune murim ca nu putem respira??? Poți sa susții cu cifre afirmația? Statisticile indică ca băgăm în noi până crăpăm (boli de inimă, digestive etc). Murim ca suntem plini de frustrări pe care le înecăm in mâncare, alcool, dulciuri, fumat etc… ceea ce gândim si facem ne ucide, nu poluarea.
    Nu-i o problemă, să se reducă si poluarea, dar hai sa nu fim ipocriți si nesimțiți… helloooo, unii fumează!!!! sănătatea este in mâinile noastre, noi o distrugem!!!
    8 3
  • @Dutz: "suntem plini de frustrări pe care le înecăm în mâncare, alcool (...)", motoare turate aiurea, liniuțe la semafor și noaptea în cartiere mărginașe, depășiri aiurea... Deci poluare.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru