OFICIAL: Dacia lansează un nou model de familie, cu 7 locuri, în luna septembrie

de Alexandru Monenciu
Joi, 08.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a confirmat lansarea unui nou model de familie, cu șapte locuri, cu ocazia Salonului Auto IAA Munchen din luna septembrie. Înainte de asta, noul model Dacia va debuta online în 3 septembrie.

În urmă cu puțin timp, Renault a anunțat că va participa la Salonul Auto IAA Munchen. Alături de producătorul din Hexagon se va afla și Dacia, care vine cu o surprinză pentru fanii mărcii.

Mai exact, constructorul român de automobile a confirmat că în cadrul evenimentului de la Munchen va avea loc premiera mondială a unui "model de familie polivalent cu șapte locuri". Acesta va debuta fizic în 6 septembrie, dar va fi prezentat online cu trei zile mai devreme.

Alături de acest model misterios, cei prezenți la Salon vor putea admira la standul Dacia și modelele Logan, Sandero, Sandero Stepway, Duster facelift și Spring.

Mai mult, în perioada 7 - 12 septembrie, întreaga gamă Dacia se va muta în centrul orașului Munchen. Publicul se va putea deplasa între centrul expozițional și standul din oraș la volanul modelului electric Dacia Spring.

via Dacia

Comentarii (6)

  • Matusica Tamara
    Sunt curios cat o sa aiba portbagajul,la 90% dintre masinile cu 7 locuri pe care le-am vazut pana acum,cand era bancheta ridicata nu mai ramanea loc si pentru bagaje,ceea ce e o idiotenie,pun 7 locuri dar bagaje ciuciu. Si alta idiotenie la ele,doar bangheta,fara locuri individuale,macar sa poti scoate un scaun,s-o faci de 6 si ceva locuri pt bagaje.Bine,in afara de vanurile veritabile,singura masina de 7 locuri + portbagaj acceptabil a fost Loganul.Inutil sa mai zic de roata de rezerva care dispare in cazul asta,nu si la Logan :)
    11 9
  • A naibii surpriză, ce model misterios când de la renunțarea la noul MCV au zis de m-am plictisit că vor lansa un succesor comun pentru Lodgy și MCV.
    A fost întârziată prezentarea pentru anul ăsta datorită epidemiei și vor prezenta noul vechi MCV (sau noul Lodgy pentru unii) care va avea 7 locuri și gardă ceva mai mare plus ceva aspect Stepway să pară mai SUVoi așa.
    Va dispune probabil de motoarele TCe cu 130 de cai sau 100 (cu GPL) și cutia manuală în 6+1 viteze.
    Singurele surprize or să fie numele și poate hibridul ăla de 14-0 de cai de pe Clio. Prețul va fi amănuntul cel mai important și sper să nu fie nici o surpriză.
    16 9
  • daca e ceva suv chiar nu ne intereseaza
    7 13
  • Niggapls
    Uitati-va la mine cum il cumpar daca nu are vreun defect major si vine cu motorul de 1.3.

    Pentru un Berlingo persoane se cere 19.000 eur si pt un Tipo wagon 17.000.

    Daca o sa fie la 15000 e perfect
    11 5
  • Lodgy Stepway cu 7 locuri, motor TCe 130 de cai și cutie manuală 6+1 are preț de listă 15.900.
    Cu tichet iese chiar sub 15.000, ceea ce nu cred că se va-ntâmpla la noul model cu motorul ăsta....
    9 4
  • Dănuț Alin Niță
    Oooooo nouă căruță cu 7 locuri pentru plimbat puradeii ....
    :)))))
    12 22

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru