OFICIAL: Peugeot 908 HDi FAP, arma Peugeot in Le Mans

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.02.2009
Peugeot a prezentat astazi primele imagini la rezolutie mare cu modelul care va incerca sa il bata pe noul Audi R15 TDI in Le Mans Series si Le Mans 24h.

Peugeot a publicat astazi primele fotografii oficiale ale modelului 908 HDi FAP in versiune 2009, arma din Le Mans Series a francezilor.

Noul model este cel care se pregateste pentru inca un sezon plin de "razboaie" fratricide cu Audi, care in acest an a schimbat vechiul R10 TDi cu modernul si puternicul R15 TDI. Cele doua modele se pregatesc de Cursa de 24h de la Le Mans, acolo unde Audi a reusit sa invinga in ultimele trei sezoane prin modelul anterior, R10 TDI. Spunem "fratricide" deoarece cele doua modele au reusit sa impuna dieselul ca pe o noua moda in motorsport, existand voci care afirma ca tehnologia diesel este foarte aproape de a fi implementata si in alte discipline din motorsport.

Noul Peugeot 908 HDi FAP este imbracat in 2009 in albastru si argintiu, culorile principale ale sponsorului Total. Prima confruntare cu modelul Audi va avea loc la debutul American Le Mans Series, competitie care va incepe prin Cursa de 12 ore de la Sebring, Florida.

via | Peugeot

Comentarii (1)

  • andrei
    Le Mans
    e o batalie intre cele mai titrate motoare din lume, si cele mai economice deasemenea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru