OFICIAL: Prototipul Nissan pentru Le Mans 24h

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 11.02.2011
Cursa de 24 de ore de la Le Mans va avea în acest an pe grilă un prototip Nissan. Acesta va alerga sub culorile echipei Signature racing în categoria LMP2.

Nissan a publicat astăzi primele fotografii şi informaţii legate de prototipul cu care marca japoneză va ataca ediţia 2011 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Nissan nu va veni însă cu o echipă proprie, urmând să participe la cea mai cunoscută cursă de anduranţă pe circuit în colaborare cu echipa Signature Racing.

Maşina va fi echipată cu motorul VK45V8 dezvoltat de Nismo şi va alerga în categoria LMP2 în toate competiţiile Intercontinental Le Mans Cup, între care este inclusă şi cea mai populară cursă de 24 de ore a lumii, cea de la Le Mans.

"Suntem mândri să anunţăm noul parteneriat cu o echipă profesionistă şi respectabilă precum Signature Racing. Îi cunoaştem pe clienţii, fanii şi concesionarii noştri şi sunt sigur că toţi vor urmări cu mare pasiune atât competiţiile de anduranţă în care vom fi implicaţi începând cu luna martie, cât şi celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans", a declarat Vincent Wijnen, vicepreşedintele biroului de Strategie şi Marketing al Nissan.

Prima cursă la care va lua parte noul prototip motorizat Nissan va avea loc în 19 martie, la Sebring. 

via | Nissan

Comentarii (2)

  • concurenta este binevenita
    succes! va avea nevoie mare in lupta cu Audi si Peugeot
    3 6
  • concurenta
    Nu va fi nici o concurenta cu Audi si Peugeot. daca citeai atent acest Nissan va concura la LMP2 iar Audi si Peugeot concureaza la LMP1.
    Concurenta va fi cu Porsche, Mazda, ...
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru