Opel lansează o campanie video pentru aniversarea celor 120 de ani de la debutul primului model al companiei: câteva exemplare legendare joacă în clipurile nemților

de Cornel Șocariciu
Sambata, 27.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a pregătit o campanie specială pentru aniversare celor 120 de ani de la prezentarea primului model. Aceasta include trei clipuri video care scot în evidență trăsăturile care au caracterizat compania de-a lungul timpului.

Opel aniversează 120 de ani de la fabricarea primului vehicul. Iar pentru a celebra cum se cuvine această bornă, constructorul din Russelsheim a pregătit o serie de evenimente.

Pe lista diviziei de marketing se află și o campanie video cu totul și cu totul specială. Cei 120 de ani plini de povești ai nemților au fost puși în scenă cu ajutorul unor modele care au făcut furori de-a lungul timpului, cele mai interesante momente fiind integrate în cele trei clipuri ale campaniei.

Primul dintre acestea a fost gândit pentru a face o călătorie scurtă în istoria de 120 de ani a companiei. Unul dintre principalele personaje ale clipului este chiar primul vehicul produs de Opel: Patentmotorwagen "System Lutzmann". În cele 43 de secunde ale clipului, Opel reușește să ofere un rezumat care scoate în evidență unul dintre atuurile mărcii: dezvoltarea unor modele eficiente și accesibile publicului larg.

Cel de-al doilea clip se numește "Opel de la A la Z", iar producătorul german pune în prim-plan diverse modele ale mărcii sau trăsăturile care au caracterizat brand-ul de-a lungul celor 120 de ani.

Ultimul clip al campaniei are la bază un joc de cărți, iar protagoniștii sunt, bineînțeles, mașinile iconice ale nemților. Filmările s-au desfășurat în uzina Opel din Russelsheim, iar pentru realizarea celor trei clipuri, nemții au pregătit 30 de modele.

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Doamne, ce frumos…Aşa da! Poate învaţă şi alţii cum trebuie abordate momentele aniversare: reliefând istoria relevantă, nu prosternându-se în faţa noilor idoli tehnologici…

    Admirabilă şi cooptarea lui Tiff Needell, un veritabil gentleman, în dulcea tradiţie britanică, pe care tot timpul îl vezi cu zâmbetul pe buze.

    De fapt, mai degrabă mă întristează…bucuria (conjuncturală) lui Opel. Fiindcă astăzi se dedică numai “imperativului” supravieţuirii, iar acest copac nu se poate dezvolta decât având rădăcinile compromisului…

    Şi uite aşa, cu tot managementul veşnic perfectibil (eufemism, desigur…ca să nu apelez iarăşi la cuvinte dure, dar realiste) al fostului GM şi, ulterior, al…RIGM (mai ţineţi minte expresia mea de altădată? – “Rămăşiţă Inerţială General Motors”), Opel a scris pagini de neuitat în Cartea de Onoare a Automobilului.

    “Dar modelele tale preferate din curtea Blitz-ului care sunt?”…Eh, nu-mi plac întrebările care mă pun în dificultate :) Aş comite o nedreptate indicând doar anumite modele. Totuşi, ştiţi deja cât venerez perioada KAD…De asemenea, Rekord-ul m-a fascinat întotdeauna (primul meu Opel recepţionat pe viu…ceea ce nu pot uita vreodată), iar Kadett, Astra (exceptând ultima generaţie), Ascona (splendidă, mai ales versiunea de raliu), Vectra şi Insignia (la aceasta din urmă fiind valabilă aceeaşi observaţie ca în cazul Astrei) m-au determinat să-mi încalc propriul principiu “sacrosanct”, recte nu admit autoturisme decât de la segmentul E (inclusiv) în sus…

    Una peste alta, nostalgia ca nostalgie (suculentă şi predispusă la reverie), dar nu pot ignora realitatea, prin urmare rămân inflexibil: R.I.P. Opel († 2017).
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru