Opel Mokka-e a câștigat trofeul "Volanul de aur 2021" la categoria "Cea mai bună mașină sub 25.000 de euro"

de Alexandru Monenciu
Luni, 15.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Opel Mokka-e a primit trofeul "Volanul de aur 2021" în cadrul unui eveniment desfășurat la Berlin. Este al 19-lea trofeu "Volanul de aur" pentru constructorul din Russelsheim.

Unul dintre cele mai prestigioase premii din industria auto, "Volanul de aur" este oferit încă din 1976. Ediția din acest an, organizată la Berlin, a fost câștigată de noul Opel Mokka-e la categoria "Cea mai bună mașină sub 25.000 de euro".

După Ampera-e în 2017 și Corsa-e în 2020, Mokka-e este al treilea model electric (și primul SUV Opel) care primește acest premiu. De-a lungul anilor, trofeul "Volanul de aur" a ajuns de 19 ori în posesia constructorul din Russelsheim.

Opel Mokka-e este echipat cu un motor electric de 136 CP, iar bateria de 50 kWh asigură o autonomie de până la 337 de kilometri. La stații de 100 kW, acumulatorul ajunge la 80% în 30 de minute.

via Opel

Comentarii (7)

  • Cum mai e si viata asta?
    La Salonul Auto Bucuresti am gasit si acest Mokka despre care, la momentul respectiv am concluzionat (parere personala) ca e cel mai avangardist autoturism de la Opel - mai putin volanul, care mi sa parut ca a ramas neatins si ca apartine generatiilor anterioare.
    Destul de paradoxal - terminologic - sa castige tocmai Volanul de aur 2021.
    9 5
  • Catalin
    Destul de paradoxal ca Automarket sa nu spună cui aparține Goldene Lenkrad, adică a unora de pe la Hamburg. Și de aceea sa și ia Opel acest premiu. Ca doar nu l-or da franzoesicher oder koreanisher
    10 5
  • Mircea Badea
    eu stiam ca cotetele inalte sunt pt pasari..sau cocosei mici..
    5 2
  • inexorabil
    @M (de la Mafia) : cu alte cuvinte, dacă ai intrat la SAB (presupun că este vorba despre ediţia recentă), atunci confirmi că eşti vacsinat :D

    Aaa, nu-i bai, nu te îngrijora: vei suferi doar o rearanjare genetică şi, în caz că nu te-ai preocupat până acum, “din canci moştenitor” (dacă nu i-ai uitat pe simpaticii de la “Ca$$a Loco”). Băieţii dăştăpţi din tenebre vor să vadă cât mai puţine braţe de muncă şi neapărat canci (dacă tot mizez pe argou) creiere. Bani nu, nu le mai trebuie…Căci se înclină axa planetei de greutatea maldărelor pe care le-au acumulat…de vreo 250 de ani încoace.

    PS. Da’ parca mata’ aveai oroare de “păreri personale”. Doar lingurile (pardon, link-urile) gândesc în locul tău.
    7 6
  • @inoxopix
    esti dus definitiv ba baiete
    2 5
  • @inexorabil
    Și totuși, tu ce părere ai despre volanul acestei mașini?
    0 4
  • inexorabil
    Păi hai să-ţi răspund, ca între automobilitici (dacă mai ţii minte). Este cam acelaşi volan ca la Insignia mea :)

    Oricum, să nu se iluzioneze nimeni în direcţia esteticii lui Opel. Insignia A facelift înseamnă cea mai gustată arhitectură din curtea Blitz-ului în acest secol. În Secolul Luminilor pentru automobil (al XX-lea), linia KAD, Rekord-ul şi Ascona şi-au revendicat acest privilegiu.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru