Mokka-e

Luni, 15 Noiembrie 2021 | Industrie

Opel Mokka-e a câștigat trofeul "Volanul de aur 2021" la categoria "Cea mai bună mașină sub 25.000 de euro"

Noul Opel Mokka-e a primit trofeul "Volanul de aur 2021" în cadrul unui eveniment desfășurat la Berlin. Este al 19-lea trofeu "Volanul de aur" pentru constructorul din Russelsheim.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Economic

Cerere peste așteptări pentru SUV-ul electric Opel Mokka-e: aproape toate unitățile care vor fi produse până în septembrie au fost deja vândute

Opel a dezvăluit că unitățile Mokka-e planificate pentru producție până în septembrie 2021 au fost deja vândute aproape integral, chiar dacă livrările efective vor începe abia în luna martie.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel prezintă noul Mokka-e: versiunea electrică a SUV-ului german are 136 CP și autonomie de până la 322 de kilometri

Opel a prezentat noua generație Mokka. Pentru moment, oficialii constructorului german au oferit imagini și informații referitoare la versiunea electrică Mokka-e. SUV-ul va fi echipat cu un motor de 136 CP și cu o baterie de 50 kWh.
Joi, 14 Mai 2020 | Modele noi

Imagini noi sub camuflaj cu viitorul Opel Mokka: SUV-ul producătorului german va avea versiune electrică și va fi lansat pe piață în 2021

Opel a publicat o serie de imagini noi sub camuflaj cu viitorul Mokka X. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Suedia și în cadrul sesiunilor din centrul din Rodgau-Dudenhofen. Lansarea pe piață a noului Opel Mokka va avea loc la începutul anului viitor.

Tag-uri similare

Opel, SUV, SUV electric, Opel Mokka, SUV Opel, Mokka, opel mokka-e, mokka-e, suv electric opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru