Cerere peste așteptări pentru SUV-ul electric Opel Mokka-e: aproape toate unitățile care vor fi produse până în septembrie au fost deja vândute

de Daniel Popescu
Vineri, 04.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a dezvăluit că unitățile Mokka-e planificate pentru producție până în septembrie 2021 au fost deja vândute aproape integral, chiar dacă livrările efective vor începe abia în luna martie.

Opel a prezentat în luna iunie a acestui an versiunea electrică a SUV-ului Mokka, comercializată cu numele Mokka-e.

În Germania, modelul poate fi comandat de circa 10 săptămâni, însă oficialii Opel au dezvăluit că s-au confruntat cu o cerere peste așteptări, în ciuda faptului că primele livrări sunt programate abia în martie 2021.

Un purtător de cuvânt al constructorului german a confirmat că unele versiuni ale lui Mokka-e sunt deja sold out inclusiv pentru unitățile planificate pentru producție în septembrie 2021.

"Opel Mokka-e înregistrează deja un succes major chiar înainte de lansarea în Germania în 1 martie 2021. Cererea din Germania depășește cu siguranță așteptările noastre. Unele versiuni sunt deja sold out până în septembrie 2021", a explicat el pentru publicația germană Edison Media.

În Germania, Opel Mokka-e are un preț de pornire de 33.000 de euro înainte de subvenții. Modelul nu este încă disponibil pentru achiziție pe piața din România.

Via Electrek, EdisonMedia

Comentarii (9)

  • Romanii asteapta inca varianta diesel.
    10 11
  • Atata timp cat nu se specifica si cifre, totul e marketing gratuit.
    12 6
  • Edikkk
    Maşinile electrice de toate categoriile: premium, lux, medii, ieftine se vând cu STOC ZERO


    Numai în România sunt unii care visează avioane, că poluează , că nu duce reţeaua electrică (mă bufneşte râsul pur şi simplu)
    7 16
  • Danuț Alin Niță
    Stați liniștiți vine Dacia Spring din China cu vaporul :))))
    7 5
  • @edikk Fara sa vrei ai spus un adevar,avioanele chiar polueaza mult,ca un ecologist desavarsit,ma astept ca tu sa iei trenul de acum incolo,oriunde in Europa,da? Ca avion de pasageri electric n-o sa pupi,poate nuclerar dar ebpericulos.
    9 6
  • Nu ma mira aceasta stire. Masina e oferita pe site.urile de reduceri sau de leasing din Germania la preturi derizorii. Ex leasing pers fiz.: 24 luni cu limita de 10.000 km/an, rata lunara e 85 euro. Pentru 15.000 km/an rata e undeva la 100 euro/luna, s.a.m.d.

    Alt model care e promovat agresiv ca leasing pt persoane fizice e Nissan Leaf 40kw. Si aici rata pt 24luni si 10.000km/an e sub 100 euro, ajungand la 155 eur/luna pt o perioada de 48 luni si 15.000 km/an.


    Pentru multi nemti insa electrica nu prezinta deocamdata prea mult interes, atat timp cat la viteze de autostrada majoritatea electricelor are o autonomie foarte mica. Tesla model 3, varianta cu autonomie de 530 km. La viteza constanta de 130 kmh, autonomie de 330 km (21 grade interior, afara 3). Nu e f. rau, dar daca te gandesti ca detii o astfel de masina si mergi cu max . 130 kmh in zone cu viteza nelimitata..greu de inghitit.
    2 0
  • Edikkk
    Am plantat destui copaci care îmi acoperă acel un zbor dus întors pe an, deci din acest punct de vedere sunt carbon neutru

    Oricum, sunt convins că avioanele vor fi electrice.
    Nu ştiu dacă mai prindem, dar vor fi cu siguranţă.

    Şi hyper loop o să fie o mare realitate. Doar între metropolele lumii de pe acelaşi continent
    4 6
  • Edikkk
    https://youtu.be/vl6IxFtJV4Q
    3 4
  • Babaetz, aici se discuta de un model de succes. Noul Mokka va rupe vanzarile in Europa. Mokka inainte vindea 12000-15000 unitati, lunar. Electricul nu va fi mai mult de 20%.
    Edikkk ne-ai obosit cu futurismu' tau. Nu uita 50% dintre romani inca isi fac nevoile in fundu' curtii...
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru