Opționale speciale pentru cel mai rapid McLaren de serie: clienții lui Speedtail vor putea comanda sigla mărcii din aur alb și fibră de carbon

de Cornel Șocariciu
Joi, 18.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul McLaren Speedtail va fi prezentat în 26 octombrie. Oficialii producătorului britanic au anunțat că pregătesc opționale speciale, printre care și o siglă din aur alb de 18 carate și fibră de carbon. Viitorul hypercar va fi produs în doar 106 unități.

În urmă cu câteva zile, McLaren a publicat o nouă fotografie teaser cu viitorul Speedtail, succesorul legendarului F1. Modelul va fi prezentat în 26 octombrie, iar producția va fi limitată la 106 unități.

Reprezentanții McLaren spun că toate exemplarele au fost deja rezervate, iar clienții care au ales să depună comanda fermă vor face cunoștință cu Speedtail în cadrul unui eveniment special. Totodată, McLaren îi anunță pe aceștia că vor avea la dispoziție o gamă variată de opționale, printre care și o siglă fabricat din aur alb de 18 carate și fibră de carbon.

Noul McLaren Speedtail face parte din gama Ultimate Series a producătorului britanic și va fi oferit într-o configurație de 1+2 locuri. Conform declarațiilor făcute de Mike Flewitt, șeful McLaren, noul Speedtail va avea un sistem hibrid de propulsie bazat pe motorul V8 biturbo de 4.0 litri. Până în acest moment, oficialii constructorului britanic nu au oferit detalii despre sistemul hibrid implementat, însă ne-au asigurat că viitorul hypercar va avea peste 1.000 de cai putere.

În plus, viitorul Speedtail va deveni cel mai rapid McLaren de serie de până acum: viteza maximă ar urma să treacă de 390 km/h.

Comentarii (1)

  • sasaaa
    Oh, va fi posibil sa cumparati o multime de la ei)) Aceasta este atat de cool atragerea cumparatorilor) Dar stiti ca ei intotdeauna se recunosc pretutindeni, deoarece marca) Si pentru a face marca dumneavoastra trebuie sa faceti un logo https://www.logaster.com/ro/
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru